NASMEJALI SE BOSTE: Vid Valič s skečem na temo turističnih bonov (VIDEO)

Slovenija

Turistični boni, ki jih je vlada podelila vsem prebivalcem Slovenije, da bi z njimi pomagala gospodarstvu, predvsem pa turističnemu sektorju, v teh dneh burijo duhove. Nekateri so zaradi njih nezadovoljni, češ da so na turistične destinacije privabili veliko število neolikanih gostov, drugi raje izpostavljajo pozitivne zgodbe, ki jih piše letošnje poletje. Te izredno aktualne teme se je na svoj način lotil tudi slovenski stand-up komik, igralec in voditelj Vid Valič. Znani Slovenec je posnel zabaven videoposnetek, v katerem predstavi njegov pogled na 'turizem na bone'.

Turistični politik!

Ne boste verjeli, kaj je dobil za turistični bon! ????

Objavil/a Vid Valič dne Petek, 24. julij 2020

Njegov skeč je v le nekaj urah po objavi naletel na velik odziv. Mnogi so prepričani, da je "zadel bistvo", kaj pa menite vi?

V PLANETU KOPER JE TO POLETJE VROČE KOT ŠE NIKOLI: Kmalu bodo vrata odprli novi najemniki

V Planetu Koper, kjer vedno stremijo k posodabljanju, so pred glavno turistično sezono zaključili s prenovo, ki je v nakupovalno središče prinesla svežino in novosti. V prvi fazi prenove, ki se je pričela lanskega decembra, so na mestu nekdanje diskoteke in bowlinga uredili restavracijo, v drugi fazi, ki se je zaključila nedolgo nazaj, pa so prenovili zunanjost in notranjost nakupovalnega centra.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Koper |  25 .07. 2020 ob  08: 09
Manjka še drugi del.Ko se dopustnik odpravi na plažo,parkira nepravilno,nerga v lokalu da je kava predraga,gre po sendvič v market in zagreni trgovki dan.Cel dan konzumira na avtomatih in ko si zvečer privošči pivo razbije pol Portoroža.
Srečen konec.
Janko |  25 .07. 2020 ob  07: 16
-1
Bedno, hočete zmanjšati pomen dobre poteze vlade.