NAŠLI MLADENIČA, KI JE IZGINIL V ISTEM OBDOBJU KOT MATEJ: Perišev oče ob novici zajokal

Kronika

Aleksa Stankovića, 21-letnika, ki je izginil v istem obdobju kot Matej Periš, so našli živega in zdravega v Beogradu, poroča srbski časnik Kurir.

Kruševčan Aleksa Stankovič je izginil 28. decembra lani, skoraj istočasno kot Splitčan. Policiji je pri Beogradu uspelo locirati Aleksin mobilni telefon, nakar se je za njim izgubila vsaka sled.

Policisti so preiskali njegovo stanovanje, iz njega odnesli računalnik in nekaj zvezkov, v katere je Aleksa pisal znake in kode, saj je veliko časa preživel v "virtualnem" svetu in igral računalniške igrice.

Aleksa je sicer s seboj vzel vse dokumente, pa tudi diplome, zaradi česar je njegova mati sumila, da je dobil poslovno ponudbo v tujini. "Aleksa ni imel prijateljev, ni se družil z nikomer. Ni hodil ven, cele dneve je igral igrice in tam spoznaval ljudi. Verjela sem, da je dobil poslovno ponudbo in zato izginil, saj je vedno želel zapustiti našo državo," je pojasnila njegova mama.

Matejev oče, Nenad Periš

21-letnika so včeraj našli v najetem stanovanju v Beogradu, bil je živ in zdrav, policija pa še preiskuje okoliščine primera. 

Nenad Periš, oče Mateja Periša iz Splita, ki je izginil 30. decembra v Beogradu, je jokal, ko je slišal novico, da so našli pogrešanega mladeniča. "Hvala bogu, da so našli otroka! Naj praznujejo in tako živijo v ljubezni in zdravju objeti do konca," je dejal v čustveni izjavi za srbski Telegraf.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija