NAROČITE SI POZITIVNO ENERGIJO IZ VINAKOPER: Paket izbranih kulinaričnih dobrot na vaš dom!

Koper

Kaj je lahko danes še bolj pomirjujoče, navdihujoče, prijetno in varno kot kulinarika? Naročite si paket izbranih kulinaričnih dobrot na dom! Vino in istrske dobrote so vedno idealna družba, ki v naporen vsakdan prinesejo energijo, zanos in dobrodejne učinke. Odslej pridejo do vas tudi po predhodnem naročilu, direktno iz vinskega butika Hiša Refoška. Privoščite si pripravljeno malico, hitro kosilo ali odlično delikatesno večerjo!

Izbrano vino ali paket z dobrotami?

Širokemu izboru vin lahko iz Vinakoper butika dodate že pripravljene, pakirane istrske mesnine, izbrane sire ter druge dobrote, kot so vložen sir, olive, gobice, domačo šalšo, tartufato ali domačo pašto. Izbrano boste, v izogib množicam in čakanju v trgovinah, v 24 urah prejeli na dom, po želji pa lahko tudi prevzeli v vinskem butiku Hiša Refoška v Kopru.

Torej vse na enem mestu, varno, udobno, brez gneč, hitro in okusno.

Kako lahko naročite?

Pokličite jih na telefonski številki 05 6630 136 ali 05 66 30 105 in sporočite svoj izbor. Na pomoč vam bodo priskočili s predlogi sestave oziroma izbora vaših najljubših istrskih dobrot.

Naročilo jim lahko posredujete tudi po elektronski pošti na naslov urska@vinakoper.si, prejem naročila vam bodo potrdili v najkrajšem možnem času.

Naročila po telefonu in elektronski pošti sprejemajo od ponedeljka do petka, med 8. in 12. uro. 

Lahko pa obiščete spletno stran www.vinakoper.si in v spletni vinoteki izberete med široko paleto vin, ki jih na osnovi spletnega naročila dostavljajo po vsej Sloveniji.

Dostava v vse štiri obalne občine je nad 30 evrov brezplačna!

Dostava na dom bo omogočena v vse štiri obalne občine (Koper, Izola, Piran in Ankaran). Minimalno naročilo za brezplačno dostavo na dom mora presegati vrednost 30 evrov.

Manjša naročila bodo pripravljena v vinskem butiku in jih naročnik prevzame sam.

Brezplačna dostava znotraj Slovenije je zagotovljena tudi ob spletnem nakupu v spletni vinoteki v vrednosti nad 30 evrov.

Deli novico: