'NAPOLNIMO BONIFIKO': Dobrodelna tekma za dečka Urbana (VIDEO)

Koper

V soboto, 20. avgusta, bo na Bonifiki potekal derbi med Koprom in Olimpijo, ki pa bo dobrodelno obarvan. Zbirali bodo namreč sredstva za dečka Urbana.

V borbi za lepšo prihodnost Urbana, ki ima prirojeno mutacijo na genu CTNNB1 je potrebno zbrati štiri milijone evrov. Kot je dejala Larisa Štoka, predsednica društva Palčica Pomagalčica in dobrodelni škratki, do tega cilja manjka še 700.000 evrov.

Na Bonifiki bo postavljena dobrodelna stojnica.

Tekma z Olimpijo tudi dobrodelna.???????? Na Bonifiki bo z nami Palčica Pomagalčica in dobrodelni škratki, skupaj bomo zbirali sredstva za dečka Urbana. Ob minimalnem prispevku, donaciji(3eur) sodelujete v žrebanju, ki ga bomo izpeljali ob polčasu. Nagrade: sezonska vstopnica FC Koper, počitniško razvajanje(2 osebi, 2 dni), nogometna žoga. Vstopnice za tekmo: https://www.mojekarte.si/si/fc-koper-nk-olimpija/vstopnice-1155517.html

Objavil/a FC Koper dne Četrtek, 18. avgust 2022

Z donacijo 3 evrov tako lahko pomagate Urbanu do ponovnega rojstva, hkrati pa sodelujete v žrebu za vabljive nogometno obarvane nagrade in nagrado za počitniško razvajanje za dve osebi v pravljičnem kotičku Slovenije.

Dobrodelna akcija bo potekala pod sloganom "napolnimo Bonifiko".

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija