PO NAPADU V LJUBLJANI TVITNIL JANŠA: "Čas je, da preneha obravnavati migracije z vidika kulturnega marksizma" (VIDEO)

Kronika

Včeraj popoldan je v središču Ljubljane prišlo do fizičnega napada, v katerem je osumljenec po doslej zbranih informacijah policije z ostrim predmetom huje poškodoval žensko, nato pa s kraja pobegnil. Žrtev so z reševalnim vozilom odpeljali v UKC Ljubljana, kjer se še vedno bori za življenje, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana. 

Na kraj dogodka je prispelo več patrulj, policisti pa so osumljenca, ki je pobegnil peš, kmalu po napadu prijeli in ga pridržali. Kot so še sporočili iz policije, je po prvih podatkih osumljenec državljan Eritreje, ki že več let biva v Sloveniji.

Policisti so opravili ogled kraja dejanja, zdaj pa nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah. Motiva za dejanje za zdaj še niso ugotovili, sicer pa se osumljeni in žrtev poznata od prej in "izhajata iz istega socialnega okolja". Osumljenec je prav tako tudi že bil obravnavan za kazniva dejanja z elementi nasilja. O ugotovitvah bodo obvestili pristojno državno tožilstvo. 

Na dogodek pa se je odzval tudi Janez Janša, ki je na Twitterju zapisal: "Kot smo lahko razumeli ministrico Bobnarjevo na ponedeljkovem zagovoru ob interpelaciji, gre lahko za posledico kulturne obogatitve in realizacijo človekovih pravic."  Vladi RS pa je sporočil, da je čas, "da preneha obravnavati migracije z vidika kulturnega marksizma in zaščiti Slovenijo".

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
manemebasat |  17 .11. 2022 ob  14: 24
Ce bi se vsi mi, ki enako mislimo zdruzili, teh zadekancev ne bi bilo v nasi drzavi. Na zalost pa ovce sledimo nekim politicnim strankam, ki obstsjajo samo zato, da nas razdvojijo. Divide et impera!
Bayliner |  16 .11. 2022 ob  18: 00
Ko gre za SDS-ovce, bi pa radi angažirali spet vodni top in solzivec. Grimsek je bil poskusni zajec, no, prej pujsek....
bubobubo |  16 .11. 2022 ob  17: 36
Nasilnež je že nekaj časa v Sloveniji, torej je prišel in dobil azil v času JJ, sedaj se pa ta spreneveda in tvita v svojem stili, pač nikoli nič kriv
vseved |  16 .11. 2022 ob  17: 26
Zakaj jih Hojs in Janša nista poslala nazaj od koder so prišli?
manemebasat |  16 .11. 2022 ob  16: 12
16
Zadekanec je tukaj gost! Na nase stroske in se mora obnasat temu primerno. Zdaj pa deportacija njega in vseh njegovih bratov. Denar, ki se bo s tem prihranil pa za pomoc upokojencem. Celo zivljenje so delali in placevali prispevke, sedaj pa s tem denarjem futramo neke tujce? Sramota!
vseved |  16 .11. 2022 ob  14: 19
-7
@nabasani,desnjakinja,krščena ,
kokodek |  16 .11. 2022 ob  13: 27
janez ne more in ne more iz svoje kože, ko zabadajo slovenci, se ne oglaša
manemebasat |  16 .11. 2022 ob  13: 17
Ah vse jasno, levakinja se je pikala z zadekancem in, ko je razumela, da jo ima za svojo lastnino, se mu je uprla. Ta jo je pa narezal. Klasika.