NAPAD PSOV V SOČERGI IN OLMU: Eden ugriznil otroka in mamo, v drugem primeru tarča pes in lastnik

Kronika

Včeraj dopoldne je v Sočergi pes ugriznil otroka, nato pa še njegovo mamo. Lastnico psa čaka plačilni nalog. Popoldne pa je v Olmu domačin sprehajal svojega psa, ko ga je napadel drugi pes. Slednjega je lastnik uspel prijeti, nato pa je fizično napadel mimoidočega lastnika psa. 52-letnemu kršitelju so policisti zaradi kršitve javnega reda in miru izdali plačilni nalog.

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah posredovali v 70 primerih, na številko 113 so prejeli 174 klicev. Obravnavali so osem prometnih nesreč z materialno škodo in dve z lažjimi poškodbami. Zasegli so eno vozilo. Obravnavali so še tri vlome in tri tatvine. Zaradi kršitev javnega reda in miru so posredovali šestkrat.

Na Rutarjevi v Kopru je neznanec poskušal vlomiti v poslovni prostor, a se je pri tem sprožil alarm, zato je od dejanja odstopil.

V Kopru so vlomili v parkiran avtomobil, iz katerega so ukradli računalnik, vreden 2.000 evrov.

V Sežani so vlomili v tovornjak, iz katerega so ukradli bančni kartici, nato pa z njima plačali gorivo in cestnine v Italiji. Policisti zadevo še preiskujejo.

V Portorožu so policisti zasegli avtomobil vozniku, ki ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja. Čaka ga obdolžilni predlog.

Ob 16.05 je prišlo do nesreče v Divači, kjer je 44-letni voznik avtomobila izsilil prednost 43-letnemu vozniku tovornega vozila. Po trčenju je obe vozili odbilo levo izven vozišča, pri tem pa je tovorno vozilo trčilo v drog javne razsvetljave. Voznika in sopotnica so se v nesreči lažje poškodovali.

Včeraj ob 19.00 je v Izoli razgrajal 45-letni domačin. V lokalu je grozil gostom in enega celo porinil, da je s stola padel na tla. Tudi po prihodu policistov je še naprej vpil in jih žalil. Ker je postal agresiven, so uporabili prisilna sredstva in ga pridržali.

Ilegalne migracije

Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 19 nezakonitih prehodov državne meje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
vseved |  17 .05. 2022 ob  16: 03
16
@ruznjavi, ljudstvo je že odločilo ! Potrebna je vseslovenska policijska in redarska akcija ,ki bi kaznovala vse lastnike spuščenih psov.
Artu |  17 .05. 2022 ob  15: 10
10
Krio so lastniki psov…ljudem zal ni jasno da mora bit pes na sprehodu privezan oz imeti nagobcnik. Nekateri lastniki odvezanih psov veckrat vpijejo “Pes ne naredi nic” zato je lahko po njihovi oceni odvezan da renci oziroma lahko tudi napade.
ManofSteel |  17 .05. 2022 ob  14: 32
Živimo v eri pasjih iztrebkov. Vsak teleban ima doma vsaj enega-tri pse, hodijo okoli brez povodca, ščijejo vse povprek...levičarska mentaliteta="vse lahko ker je vse moje"... En dan bo prišel, ko bo konec tega sranja...zdaj, ko bomo imeli Golobe, ki nam bodo srali po glavah...bodo debilčki spregledali, da so se dobro zajebali!!! A vse v svojem času. Sledi odpoved rtvslo naročnine. Pa gremo dalje z referendumi...naj ljudstvo odloča kaj in kako! Naj si sami sodijo po mili želji