Največja skrivnost bivše SFRJ!

Odklop

November, piše se leto 1966. Ob majhni vasi Otoček se v večernih urah zgodi nekaj čudnega. Prebivalci sprva poročajo o močnem rdečem blisku, ki je obsijal večerno nebo, nato pa o poku, ki se je prekinil nočno tišino. Uradna verzija: Padec letala vojnega letalstva Jugoslovanske ljudske armade. Neuradna verzija: Padec neznanega letečega predmeta. Najdeno mrtvo telo vesoljca.

Dogodek, ki je v majhno vas Otoček privabil skoraj vse uradne in neuradne vojaške ter tajne službe bivše skupne države, je bil zelo hitro pozabljen. Mašinerija takratnih oblastnikov je izvedla popolno blokado informacij, o dogodku ni pisal ali poročal niti eden takratni jugoslovanski medij. 

Prebivalcem ter pričam padca neznanega letečega predmeta je bilo zabičano, da o dogodku ne govorijo z razlago, da gre za vojaško skrivnost, ker naj bi šlo za testiranje novega, modernega letala, ki se je ponesrečilo. 

A Ivan Kramer, ki je prvi poročal o tem dogodku pred osmimi leti, trdi, da gre tu za popolno laž in dezinformacijo. V resnici naj bi šlo za padec neznanega letečega predmeta, ki naj bi celo bil pilotiran s strani vesoljca, katerega posmrtni ostanki so v temi noči bili pripeljani v vojno bolnišnico v Beograd, kjer naj bi na truplu izvedli avtopsijo. 

Sliki, ki sta se pred kratkim pojavili v javnosti, s stoodstotno gotovostjo ne potrjujeta navedb Ivana Kramerja, a tudi ne uradnih navedb. Kaj se je dejansko zgodilo tistega novembrskega večera v bivši Jugoslavijii verjetno ne bomo izvedeli nikoli. Ali pač? 

PiKi |  16 .08. 2013 ob  13: 32
Vesolj'c se ga je tolko nažgau da ni mogel voziti vesoljske ladje in je imel nesrečo. Rakija dela svoje.