NAJPREJ V KOPRU, ZDAJ SLEKLI AVTOMOBIL TUDI V PORTOROŽU: Lastnik ima za 15 tisočakov škode

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 44 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 141 klicev. Obravnavali so osem prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda, in eno prometno nesrečo z lažjimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali dva vloma in tri tatvine. Zaradi kršitev javnega reda in miru so posredovali dvakrat.

Fotografija je simbolična.

V Portorožu je nekdo včeraj ponoči s parkiranega osebnega avtomobila Porsche Cayenne ukradel prednji dve kolesi in zadnje desno kolo, prednja žarometa ter zadnjo luč s kamero. Škode je za približno 15.000 evrov.

Na gradbišču pri Divači so neznanci ukradli dve kameri, vredni 500 evrov.

Včeraj ob 14. uri je prišlo do prometne nesreče na stari Šmarski cesti v Kopru. Ugotovljeno je bilo, da je 53-letna voznica osebnega avtomobila, doma iz okolice Kopra, zaradi prekratke varnostne razdalje trčila v 15-letnega voznika mopeda iz Kopra, ki je vozil pred njo. Mladoletnik je padel in se lažje poškodoval, povzročiteljici sledi plačilni nalog.

V Jelšanah pri Ilirski Bistrici je nekdo vstopil v hišo in ukradel gotovino. Nekdo je vlomil v hišo tudi v Pivki ter odnesel nekaj gotovine iz denarnice na kuhinjskem pultu.

Včeraj ob 3.13 so policisti v Luciji ustavili 23-letnega državljana Srbije, kateremu je alkotest pokazal 0.64 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Odrejeno mu je bilo pridržanje, začasno mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje, sledi mu še obdolžilni predlog.

Na območju PU Koper so policisti od včeraj zjutraj do danes zjutraj obravnavali državljana Turčije (na območju PP Ilirska Bistrica), ki je nedovoljeno prestopil državno mejo s Hrvaško. Tujec je bil že vrnjen na Hrvaško, izdan mu je bil plačilni nalog.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija