NAJNOVEJŠI ELEKTRIČNI VW ŽE PRI PORSCHE KOPER: To morate videti! (FOTO, VIDEO)

Koper

V salone Porsche Koper je pred nekaj dnevi zapeljal novi ikonični in legendarni, povsem električni Volkswagen ID. Buzz 2023 – sedaj ga že lahko zapeljete na TESTNO VOŽNJO in ga DOŽIVITE V ŽIVO! Izkoristite tudi posebne ugodnosti ob začetku prodaje, ki so jih pripravili samo za vas.

VW ID. Buzz definira prihodnost električne mobilnosti

VW ID. Buzz na novo definira električno prihodnost mobilnosti. Prvi popolnoma električni enoprostorec in dostavnik znamke Volkswagen nove dobe. Vsestranski, popolnoma digitalno povezan in s povsem novo zasnovo. Za vse družine, prijatelje in vsakodnevne izzive. ID.Buzz je izjemno pomemben za znamko Volkswagen v Sloveniji, saj se bo pridružil novi dobi električnih vozil VW ID.3, VW ID.4 in VW ID.5. Volkswagen ID.Buzz se s svojim videzom zgleduje po legendarnem predhodniku Bulliju ter združuje sodobna proporcionalna razmerja z inovativnimi tehnologijami. Spoznajte njegove pametne funkcije in optimalno prostorsko zasnovo.

Najnovejše informacije za slovenske kupce pri Porsche Koper

- vozila že v salonu Porsche Koper

- v prodaji že ID. Buzz (potniški) in ID. Buzz Cargo (dostavnik)

- DOŽIVITE ID. BUZZ NA TESTNI VOŽNJI – za prijavo na test pokličite 041 392 204

Električni Volkswagen ID. Buzz – največje novosti:

- doseg do 424 km (WLTP),

- 77 kWh kapaciteta baterije,

- 204 KM in 310 Nm navoras,

- polnjenje v 30 min s 5 % na 80 %,

- hitro polnjenje DC do 170 kW,

- inteligentne "oči" v LED-tehnologiji,

- interaktivni sistem ID. Light,

- več kot 30 asistenčnih sistemov (1).

OGLEJTE SI TUDI VIDEO PREDSTAVITEV

Posebna ponudba ID. Buzz in ID. Buzz Cargo 2023 cena, cenik pri Porsche Koper  

Izkoristite posebno ponudbo in ob sklenitvi financiranja in zavarovanja prihranite do 3.000 evrov!* Dodatno si zagotovite tudi – subvencija za električna vozila 2023 – 4.500 evrov!*

Električne polnilnice – ob nakupu dobite bon za 500 evrov za nakup polnilnice MOON.

Navedene ugodnosti veljajo do 28. februarja 2023, preverite veljavnost ugodnosti pri prodajnih svetovalcih.

Doseg do kar 424 km (WLTP) – novi električni ID. Buzz

Novi ID. Buzz bo spremenil prihodnost električne mobilnosti, saj boste lahko z 77 kWh baterijo prevozili do 424 kilometrov daleč po standardu WLTP. Moč zagotavlja električni motor z močjo 150 kW in 204 KM, 310 Nm. Litij-ionsko baterijo je mogoče polniti iz stenskih omaric ali javnih polnilnih postaj z izmeničnim tokom 11 kW (AC). Preko vtičnega konektorja CCS na enosmerni polnilni postaji (enosmerni tok) se moč polnjenja poveča na kar 170 kW. V tem primeru se raven napolnjenosti baterije dvigne s 5 % na 80 % v približno 30 minutah. S kasnejšimi posodobitvami bo na voljo še hitrejše polnjenje.

Velika novost je tudi izpopolnjen asistenčni sistem Travel Assist, ki lahko z množicami podatkov namesto vas ohranja smer na voznem pasu in nastavljeno najvišjo hitrost ter pri tem upošteva razdaljo do spredaj vozečih vozil. Pri tem si pomaga s funkcijo prilagodljivega vodenja po voznem pasu, ki aktivno ohranja vozilo na sredini voznega pasu.

ID. Buzz 2023 – najnovejše tehnologije:

- ID. Buzz doseg do 424 km (WLTP)s,

- hitro polnjenje DC do 170 kW,

- CCS konektor za polnjenje,

- 77 kWh kapaciteta baterije,

- 204 KM in 310 Nm navora.

Vas zanima več o električnih avtomobilih?

- električne polnilnice VW – ID. Charger

- VW pooblaščeni servis – strokoven servis električnih vozil

VW ID. Buzz konfigurator in oprema – sestavite si svojega!
VW ID. Buzz je že serijsko izjemno dobro opremljen, v paketu opreme Pro boste našli vso najbolj pomembno in sodobno opremo.

VW ID. Buzz 2023 - pomembnejša serijska oprema:

- LED sprednji žarometi,

- LED zadnje luči,

- zatemnjena stekla v potniškem prostoru,

- ogrevano vetrobransko steklo,

- ID. Buzz Box za povezljivost,

- App Connect in App Connect Wireless,

- digitalni radiosprejem (DAB+),

- radio "Ready 2 Discover", 10" barvni zaslon na dotik,

- desna drsna vrata,

- paket Comfort,

- sprednja sedeža nastavljiva po višini,

- večfunkcijski volan, ogrevan,

- ambientalna osvetlitev (10 barv),

- 2-conska klimatska naprava,

- parkirni senzorji,

- asistenčni sistemi.

ID. Buzz Cargo 2023 – pravi delovni stroj

Novi VW ID. Buzz Cargo je popolnoma električni 'delovni stroj' z velikim tovornim prostorom na majhni osnovni površini: z ID. Buzzom Cargo predstavljajo naslednjo generacijo komercialne mobilnosti. Nova zasnova tovornega prostora omogoča dovolj prostora za dve prečno naloženi euro paleti. Z veliko tovorno prostornino v velikosti do 3,9 kubičnih metrov in visoko nosilnostjo, ki znaša 650 kg, se ID. Buzz Cargo izkaže v skoraj vsaki situaciji – tudi v ozkih mestnih ulicah, saj njegov obračalni krog meri le 11,1 m. Druga, opcijska drsna vrata na voznikovi strani bodo vaši ekipi omogočila še udobnejše natovarjanje in raztovarjanje. Poleg tega zmogljivi električni pogon novega ID. Buzza Cargo z opcijsko vlečno napravo omogoča priklopne obremenitve do 1.000 kg.

VW ID. Buzz Cargo 2023 - največje prednosti:

- prostor za dve prečno naloženi euro paleti,

- velika tovorna prostornina,

- do 3.9 kubičnih metrov,

- nosilnost do 650 kg,

- obračalni krog le 11.1 metrov,

- drsna vrata.

Novi Volkswagen ID. Buzz – digitalne funkcije

ID. Buzz – digitalne funkcije, ki vas bodo navdušile. Digitalni merilniki, internetna povezava in integrirano glasovno upravljanje: v novem ID. Buzzu delujejo najnaprednejše tehnologije. S tehnologijo Car2X lahko ID. Buzz komunicira z drugimi povezanimi udeleženci v prometu in vas tako v realnem času obvešča o možnih ovirah in nevarnostih. Po želji je ID. Buzz lahko opremljen z več kot 30 asistenčnimi sistemi, s tem pa vam omogoča udobje na najvišji ravni. Ta in številne druge funkcije vozila lahko preprosto in intuitivno upravljate prek opcijskega 30,5 cm (12 palcev) velikega barvnega zaslona na dotik, s katerim je opremljen infotainment sistem. Po želji vam večje število priključkov USB-C omogoča udobne možnosti polnjenja vaših mobilnih naprav in odlično povezljivost.

ID. Buzz – digitalne funkcije:

- najnovejši digitalni merilniki,

- internetna povezava,

- glasovno upravljanje,

- več kot 30 asistenčnih sistemov,

- ID. Light komunicira z voznikom,

- USB-C priključki,

- velik barvi zaslon 30,5 cm.

Želijo vas navdušiti za električno prihodnost.

Imate dodatna vprašanja? Z veseljem so vam na voljo!

Porsche Koper

- Damjan Gulič, tel.: +386 5 6116 534

- Faruk Lević, tel.: +386 5 611 65 31

- Samo Vergan, tel.: +386 5 611 65 17

VW ID. Buzz pogoji akcije

Ponudba velja do 28. februarja 2023, slike so simbolne, popusti se razlikujejo glede na model vozila.

*Vsi podatki in informacije, omenjeni v tem dokumentu, so začasni in se lahko spremenijo. Vsi tehnični podatki, kot so denimo doseg in poraba, temeljijo na oceni v skladu s ciklom WLTP, in ne na uradni homologaciji; Volkswagen si pridržuje pravico, da spremeni cene, datume, barve in tehnične podatke, omenjene v tem dokumentu. Vpliv izbrane dodatne opreme na doseg in porabo v konfiguraciji ni podan. Priložene slike so le simbolične in zgolj informativne narave. Vse cene so informativne in preverite, ali vsebujejo morebitne popuste in ugodnosti.

Emisije CO2: 0 g/km. Kombinirana poraba goriva: 20.3 - 20.5 kWh/100 km. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Slika je simbolna.

*Popust velja samo za nova naročila v tovarno.

*BONUS v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti 3.000 EUR z DDV, do katerega je kupec vozila upravičen v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu, z družbo Porsche Leasing SLO d.o.o. in VW zavarovanju vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo (permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji ter permanentno obvezno avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava d.d.) pod pogoji akcije IDBUZZBON_10_2022. Ponudba velja do 28. 2. 2023.

*VOLKSWAGEN BON ZA NAKUP POLNILNE POSTAJE: BONUS v obliki znižanja maloprodajne cene električnega vozila Volkswagen v vrednosti 500,00 EUR z DDV ob nakupu polnilne postaje z montažo iz programa MOON ali Volkswagen (ID. charger, charger connect, charger pro…, MOON Community) ali prenosne polnilne postaje POWER2Go. Nakup polnilne postaje z montažo je potrebno opraviti pred nakupom/prevzemom vozila oz. do izdaje računa vozila, v nasprotnem primeru kupec do bonusa ni upravičen. Šteje se, da je bil nakup opravljen z izvedbo avansnega plačila ali s sklenitvijo pogodbe za financiranje nakupa polnilne postaje z montažo. Stranka poravna kupnino za polnilno postajo z montažo v polni vrednosti. Akcija velja do 28. 2. 2023.