NAJNOVEJŠA ŠKODA ŽE NAVDUŠUJE PRIMORSKE KUPCE: Pri Porsche Koper so pripravili super akcijo! (FOTO, VIDEO)

Koper

Ste vedeli, da je popolnoma nova Škoda Fabia 2022 že na voljo pri Porsche Koper in je lahko vaša že od 12.676 evrov v trenutni akciji?* Fabia je eden izmed najbolj izpopolnjenih manjših mestnih avtomobilov, sedaj z najnovejšimi tehnologijami, najbolj dovršenim in najbolj naprednim dizajnom ter največjim prtljažnikom v segmentu, ki meri kar 380 litrov. Nova Fabia je prefinjena do najmanjših podrobnosti in idealna za vsakega kupca!

O vseh novosti, ki jih prinaša nova generacija modela ŠKODA FABIA 2022 smo se pogovarjali s prodajnim svetovalcem pri Porsche Koper, gospodom Jernejem Bizjakom.

Izkoristite Škoda bon ugodnost v višini -1.000 evrov* pri Porsche Koper
Nova Škoda Fabia Active 2022 1.0 (48 kW/65 KM) je lahko z vključenim ŠKODA BON-om vaša že za 12.676 evrov.* Navedena ugodnost velja le še do 31. 3. 2022 pod pogoji akcije ŠKODA BON!*

ŠKODA FABIA 2022 KONFIGURATOR - sestavite si svojo Fabio!

Spoznajte novo Fabio na testni vožnji pri Porsche Koper! Prijavite se zdaj!
Pokličite jih na 041 392 204 in z veseljem vam bodo rezervirali prvi prost termin. Vabljeni tudi v salon, kjer si lahko najnovejše modele Škoda ogledate v živo in doživite prihodnost znamke.

Gospod Jernej Bizjak nam je zaupal največje novosti nove generacije modela Škoda Fabia!

Nakup avtomobila je nekaj posebnega, želje in zmožnosti pa morajo vedno iti z roko v roki. Nova Škoda Fabia zadovolji najrazličnejše okuse in pričakovanja, v svojem segmentu je zagotovo najboljša. Kaj točno pa prepriča kupce?

- Samodejni menjalnik navdušuje med vožnjo,

- srednji paket opreme in srednji motor sta optimalna izbira,

- nova Fabia odlično izpolnjuje najrazličnejše zahteve,

- digitalna notranjost, velik multimedijski zaslon, navigacija,

- do 9 zračnih blazin, varnostni sistem Travel Assist,

- vodilna tehnologija LED osvetlitve,

- avtomatski 7-stopenjski DSG menjalnik,

- prtljažnik do 380 litrov, nove Simply Clever rešitve.

Nova Škoda Fabia ne bo pustila nikogar hladnega. Zakaj bi tudi ga, saj kupec pri nakupu tega avtomobila dobi največ za svoj denar. To velja še toliko bolj, ker govorimo o povsem novem in najsodobnejšem avtomobilu, ki črpa iz dolgoletnih izkušenj predhodnih treh generacij.

Seveda pa se kupec lahko sooča s težavo, ki se ji reče "pravilna odločitev". Težava, na katero imajo pri Porsche Koper odgovor, ki se ga bo kupec vsekakor razveselil.

"Kupci so se že pri predhodnem modelu Fabie največ odločali za srednjo ponudbo, tako pri motorjih kot pri opremi," ve povedati Jernej Bizjak, svetovalec za prodajo pri Porsche Koper. Zdaj so na voljo bencinskimi motorji z močmi od 60 pa do 110 "konjev", najbolj optimalen pa bi bil lahko ravno enolitrski bencinski motor s 95 konjskimi močmi. "Odziv trga je bil zdaj odličen, kupci so navdušeni nad novo Fabio, najbolj cenijo večjo prostornost in obliko vozila," še dodaja Bizjak.

Za kateri paket se bo po vašem mnenju odločilo največ kupcev, Active, Ambition ali Style?

Nova Škoda Fabia je na voljo s tremi paketi opreme, osnovni Active je že bogato opremljen s številnimi varnostnimi dodatki. Srednji paket opreme Ambition ima dodan dvokraki volanski obroč, dežnik, parkirne senzorje zadaj, kar pri avtomobilu, kot je Fabia, še kako olajša vsakdan v mestnem prometu. A Style kot vrhunec ponudbe nudi še nekaj več nadvse uporabnih stvari, od dvopodročne klima naprave do električnega pomika stekel ali sistema Easy Start z zagonom in zaustavitvijo motorja brez uporabe ključa. To je ena od stvari, ki jo pri vsakdanji uporabi skorajda ne smete izpustiti.

Ali se bo pri novi Škoda Fabii več ljudi odločilo za nov DSG samodejni menjalnik?

Pestra izbira je tudi pri menjalniku, od ročnega s 5 ali 6 prestavami do samodejnega DSG. Ročni s 6 prestavami spada v "jekleni repertoar" in se zanj tudi odloča največ kupcev, a kdor se je kdaj spoznal s samodejnim menjalnikom, skorajda ne more več brez njega. Da, še toliko bolj, ker je Fabia ustvarjena tako za mestni kot izvenmestni promet in takrat tak menjalnik pride do pravega izraza. Sicer je na voljo le z najmočnejšim motorjem s 110 "konji", a ga je možno dobiti tudi s srednjim paketom opreme, kar še olajša izbiro.

Torej, če ste redni udeleženec mestnega prometa, je menjalnik DSG pametna izbira, 95 "konjev" pa bo povsem zadostovalo. "Nova Fabia je velik korak naprej, to nam potrjujejo tudi kupci, ki se zanimajo za ta avtomobil. Enostavno so navdušeni. Najbolj jih seveda prepriča testna vožnja, z nje se vračajo nadvse zadovoljni. Verjamem pa, da se bo zdaj kar nekaj kupcev odločilo za samodejni menjalnik. Ta je odlična izbira," še pravi Bizjak. 1700 evrov doplačila glede na ročni menjalnik je vredno tega denarja, Fabia je zdaj avtomobil, ki je lahko dolgo pri hiši.

Nam lahko zaupate, katere so nove tehnologije v notranjosti?

Največja novost je, da bodo od sedaj naprej v vseh paketih opreme na voljo digitalni merilniki na velikem 10,25-palčnem zaslonu. Vozniki pa bodo navdušeni tudi nad novim volanom. Spremenili so tudi še nekatere ostale elemente v notranjosti, saj je sedaj veliko tipk kar na dotik. Novost je tudi ta, da sta spredaj sedaj dva vhoda USB tipa C in ob doplačilu je na voljo tudi brezžično polnjenje pametnih naprav.

Močno izboljšani multimedijski sistem bo na voljo v povezavi s tremi različno velikimi zasloni, vstopni paket opreme bo na voljo z zaslonom velikim 6,5 palcev. 8,0 in 9,2-palčna zaslon bosta premogla več naprednih sistemov in razširjeno možnost povezljivosti, kjer bodo na voljo podatki o prometu. Brezžično bo mogoče uporabljati Android Auto oziroma Apple Carplay.

Škoda Fabia 2022 – novosti v notranjost:

- 10,25-palčni digitalni merilniki,

- nova armaturna plošča,

- velik multimedijski sistem 9,2 palcev,

- USB-C vmesnik,

- kamera za parkiranje,

- ambientalna osvetlitev.

Preverite tudi ostale škoda novosti:

- ŠKODA AKCIJA 2022 do -1.000 evrov* ŠKODA BON prihranka do 31. 3. 2022*

- ŠKODA ENYAQ iV 2022 - do -3.000 evrov* bon za fin. in zav. do 31. 3. 2022*

Preverite tudi

- ŠKODA SERVIS – najboljše za vaše vozilo Škoda

- SERVIS ZAVOR ŠKODA - ugodna menjava zavor

Pokličite jih - z veseljem so vam na voljo!

Porsche Kope

• Jan Muženič, tel.: +386 5 611 65 32

• Jernej Bizjak, tel.: +386 5 611 65 09

• Samo Vergan, tel.: +386 5 611 65 17

Preverite pogoje akcije

Ogljikov dioksid (CO₂) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM₁₀ in PM₂,₅ ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete na seznamu o varčni porabi goriva in emisijah CO₂.

*Pri financiranju vozil ŠKODA lahko stranka z uveljavljanjem ŠKODA bona ceno katerega koli izbranega vozila ŠKODA (tudi modelov Easy, Happy in Monte Carlo) takoj zniža za 1000 evrov, nato pa izbira med kreditom, finančnim lizingom ali operativnim lizingom z variabilno pogodbeno obrestno mero. Polog lahko pri operativnem lizingu znaša do 30 % maloprodajne cene, zmanjšane za 1000 evrov, stranka pa se lahko odloči bodisi za 36, 48 ali 60 mesecev obdobja financiranja.

Pri finančnem lizingu ali kreditu pa lahko polog znaša do 50 %, maloprodajne cene, zmanjšane za 1000 evrov, stranka pa se lahko odloči bodisi za 36, 48, 60, 72 ali 84 mesecev obdobja financiranja. Minimalni znesek financiranja, ki je enak razliki med maloprodajno ceno vozila s popustom in plačanim pologom, znaša 6000 evrov.

Pogoj za uveljavljane ŠKODA Bona je sklenjeno Hudobro zavarovanje za celotno obdobje financiranja (permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji, ter permanentno zavarovanje avtomobilske odgovornosti pri Zavarovalnici Sava d.d.). 

Ob prvem plačilu obroka so dodani še enkratni stroški obdelave v višini 100 EUR. Stranka ob nakupu vozila prejme kartico ŠKODA Card, ki prinaša številne ugodnosti. Več o pogojih na www.porscheleasing.si.