NAJLEPŠEGA IMAMO NA PRIMORSKEM: Mister Slovenije je postal 25-letni Koprčan (FOTO, VIDEO)

Koper

Projekt Mister Slovenije 2019 je doživel vrhunec. Naziv za najlepšega je tokrat osvojil Simon Blažević iz Kopra. Slavila sta tudi Elvis Kudič, ki je postal Cosmo mister 2019 in Tilan Kajtna, kateremu je pripadla lenta za najlepši nasmeh.

Novi mister Slovenije 2019 je postal Simon Blažević.

V Ljubljani se je z velikim finalom zaključila enajsta sezona projekta Mister Slovenije. Deseterica finalistov se je potegovala za tri nazive, o njihovi usodi pa je poleg organizacije odločala še devet članska komisija. Svoje ocene so podali urednica revije Cosmopolitan Ajda Hovnik Plesej, predstavnica naravne kozmetike Essentiq Martina Drašler, modna fotografinja Ana Gregorič, modni guru Milan Gačanovič – Gacho, mister Slovenije 2018 Matjaž Mavri Boncelj, model in lastnik blagovne znamke GT Collection Gašper Tratnik, predstavnik blagovnih znamk Sossa in Gjiovani Eyewear Ali Kemal, predstavnica blagovne znamke Good Vibe Slovenija Maja Triler in zmagovalec Kmetije Franko Bajc.

Predstavitev TOP 5 super finalistov: Vid Bjedov Kobe, Tilen Kajtna, Simon Blažević, Gino Podgornik in Jaka Vodovnik.

Mister Slovenije 2019 je postal 25-letni Simon Blažević iz Kopra. Že od malih nog je športni navdušenec, dela kot osebni trener in priznava, da ga to delo izpolnjuje. Največ mu pomenijo družina, njegovi hišni ljubljenčki in prijatelji. Rad fotografira in hodi v naravo ter obožuje grozljivke. "Zmagal sem pričakovano in nepričakovano. Več prijateljev mi je reklo, da bom zmagal, vame so verjeli. Jaz nisem bil v to čisto prepričan, konkurenca je bila močna. Ko sem zagledal svoje ime, sem si rekel, očitno so imeli prav," je po zmagi povedal Blažević.

Trojica, ki je slavila večer: Tilen Kajtna, Mister Best Smile 2019, Simon Blažević, Mister Slovenije 2019 in Elvis Kudič, Mister Cosmo 2019.

Slavila sta tudi 20-letni Tilen Kajtna iz Polzele, ki je postal Mister Best Smile, ter Mister Cosmo 2019, ki je postal Elvis Kudič, katerega javnost pozna iz šova Masterchef. V super finale so se poleg zmagovalcev uvrstili še 22-letni Vid Bjedov Kobe, 20-letni Gino Podgornik iz Tolmina ter 20-letni Jaka Vodovnik iz Polzele, ki se je z največ všečki na družbenih omrežjih direkt uvrstil med najboljših pet.

Franko Bajc je bil sam na tem odru pred dvema letoma v vlogi tekmovalca, lani je izbrane osvojil s svojim bobnarskim nastopom, letos pa je bil v vlogi žiranta: "Simon je zasluženo zmagal, prepričala sta me njegova prezenca na odru in njegov videz. Celoten dogodek pa se mi zdi, da je iz leta v leto boljši, všeč mi je bila atmosfera v dvorani in vse pohvale organizatorjem."

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija