NAJBOLJ JIH JE ZANIMALO TOLE: Google je objavil najpogostejše poizvedbe s področja seksa v 2023

Svet

Google je objavil svoje 'Leto v iskanju', pregled najpogostejših globalnih poizvedb v letu 2023 s področja spolnosti. Rezultati so za marsikoga presenetljivi. Uporabnike je zelo zanimalo med drugim tudi, kako seksajo ribe.

Iskalnik Google je objavil najpogostejša vprašanja o seksu, rezultati pa vas bodo morda presenetili. Najbolj googlano spolno vprašanje leta 2023 je bilo: "Kakšen je 'speed bumb' položaj?" Izraz je postal v ZDA popularen, potem ko ga je predstavil tekmovalec v oddaji 'Otok ljubezni'. Položaj vključuje blazino, nameščeno pod boke ženske, ko ta leži obrnjena navzdol, od tod tudi ime. Drugo največkrat googlano vprašanje je bilo postavljeno s strani tistih, ki želijo vedeti, "ali je v redu seksati med nosečnostjo". Na tretjem mestu so bila iskanja s pomenom "spolna pozitivnost", medtem ko je bilo četrto najbolj zastavljeno vprašanje, "zakaj krvavim po seksu".

Na peto mesto se je uvrstilo vprašanje, "na koliko zmenkov bi morali iti, preden bi z nekom seksali", medtem ko so na šestem mestu tisti, ki so želeli izvedeti, "koliko kalorij porabimo med seksom".

Na sedmem mestu se nahaja vprašanje, "kdaj po splavu lahko seksamo", na osmem mestu "kaj je analni seks". Deveto mesto med najpogostejšimi vprašanji na Googlu glede spolnosti zaseda vprašanje, "zakaj nimam želje po seksu".

Eno najbolj pogostih vprašanj s področja spolnosti pa se ne nanaša na ljudi, pač pa na živali.  "Kako ribe seksajo", je tako zanimalo uporabnike Googla, da se je to vprašanje znašlo na desetem mestu najbolj googlanih vprašanj s področja seksa.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija