NAGRADA KOPRSKEMU POSTAJALIŠČU ZA AVTODOME: Dobra sezona za avtokampe, do konca leta 2 mio nočitev (FOTO)

Koper

Spletni portal Avtokampi.si je tudi letos pripravil glasovanje Naj kamp Adria za najboljše kampe, mobilne hišice, glamping resorte in postajališča za avtodome v Sloveniji ter na Hrvaškem. Najboljši kamp v Sloveniji je kamp Šobec, na Hrvaškem pa kampi Valkanela, Čikat in Straško.

Slovenski kampi se lahko pohvalijo še z eno zelo uspešno sezono, saj so do konca avgusta beležili 11 odstotkov več prihodov in šest odstotkov več nočitev kot v lanskem letu. Tako lahko do konca leta pričakujejo nekaj več kot 700.000 prihodov in okoli dva milijona nočitev.

Obiskovalci spletne strani Avtokampi.si so lahko čez celo sezono glasovali za najboljše kampe, v septembru pa dodatne glasove oddali za šest finalistov iz vsake kategorije. V kategoriji postajališč za avtodome je največ točk dobil PZA na Kolodvorski cesti v Kopru. Uporabniki portala so ocenili, da sodi med najbolje urejena postajališča, ki ob oskrbi avtodoma nudi tudi uporabo sanitarij in tušev. Na drugem mestu je bilo postajališče pri smučišču Rogla, na tretjem pa manjše postajališče Logarska dolina.

Marjetica Koper se vsem uporabnikom portala Avtokamp.si iskreno zahvaljuje za izkazano zaupanje in vabi, da jih še naprej obiskujete v tako velikem številu. Ob tem obljubljajo, da se bodo še naprej trudili, da bo bivanje gostov na PZA-ju v Kopru prijetno in varno.

Deli novico: