NADZORNIKI ZA DIREKTORJA OKOLJA PREDLAGAJO MIŠIČA: Odločitev morajo potrditi še občinski svetniki

Piran

Kot smo izvedeli neuradno, so člani nadzornega sveta Okolja Piran za novega direktorja, ki so ga izbirali z razpisom, predlagali Gašparja Gašparja Mišiča. Nekdanji direktor Marjetice Koper naj bi po naših informacijah imel daleč najboljši program. Mišiča morajo zdaj potrditi še piranski občinski svetniki.

"Na Okolju je veliko novih izzivov, dela se ne bojim, ga poznam in obvladam," je v odzivu na informacijo, da ga je nadzorni svet prepoznal kot najboljšega izmed prijavljenih kandidatov za mesto direktorja piranske komunale, za Regional komentiral Gašpar Gašpar Mišič. Kot pravi, ne rabi enega leta, da bi se naučil direktorovanja, delovanje komunale pa je spoznal že v koprski Marjetici. Prav sodelovanje vseh treh komunalnih podjetij v slovenski Istri Mišič tudi predlaga v svojem programu.

"Treba se je obnašati kot dober trener," Mišič opisuje delo direktorja in napoveduje, da bo, v kolikor bo potrjen za direktorja, delal na tem, da se "javni servis dvigne na nek nivo". Pri tem ne omenja le servisa za občane, temveč tudi urejenost plaž in drugih površin, ki v občino privabljajo turiste. Hkrati se Mišič zaveda tega, da Okolje ni v zavidljivem finančnem položaju, a kot pravi, mu je že v Marjetici uspelo finančno sanirati podjetje.

Na vprašanje, ali pričakuje podporo občinskih svetnikov, pa Mišič odgovarja: "Tisti, ki se zavedajo resnosti stanja, bodo predlog nadzornikov potrdili," in dodaja: "Če pa bi začutil, da gre za politično kadrovanje, bi odstopil."

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Obala1 |  26 .05. 2019 ob  01: 15
Ta se res razume v vse ...malo je tukaj malo tam...strokovnjak na vseh področjih ...če nekdo pa ne razume ironije pomeni da se vse predvolilne kuhinje začnejo zaracunavat ...v politiki je vedno bilo tako...drugače tega pajaca ne bi dali časa nazaj v luko ...ali kot svetovalca ...no mogoče se ne bo ukvarjal z Okoljem ker bo imel preveč tajnic za osvajat ????
Istriano |  24 .05. 2019 ob  18: 36
13
Po najvišjih cenah odvoza smeti, pogrebov in privezov za barke v Kopru jih boste dobili tudi v Piranu. Ali je kdo dvomil, da na Obali obstaja kakšen drugi kandidat? Ta sploh ne razume kaj je to komunalno podjetje, ki služi temu, da občanom za čim nižjo ceno nudi javne storitve in dobiček se ne vlaga v nakupe časopisov, ampak v znižanje cen storite. Si razumel forešt p...a ti m......a?
Olgo Franco |  23 .05. 2019 ob  21: 03
26
Z njim bodo romali v Piran se nenadomestljivi kadri z Marjetice... 3 komunalni redarji, mehanik, portirka, pa vsi tisti nepogresljivi ki vseckajo njegove blefe na netu...
Tom |  23 .05. 2019 ob  20: 50
27
Seveda ni političnega kadrovanja in ni politične kuhinje! Ogabno! Najbolj ljigav tip daleč naokoli, nategnil še vsakogar, tako bo tudi tokrat v Piranu.

Ogabno kako se spreneveda, komolčar, ogabneži tisti, ki so skuhali ta bruh od brodeta.

Res, beda od bede. Reve, vsi po vrsti.
Olgo Franco |  23 .05. 2019 ob  18: 05
30
Obljubljal je nizje cene odvoza smeti, rekel je da bo vodil strateske projekte ter usklajeval 2. Tir, okronal se je za osvoboditelja Kopra... v resnici pa so ga LAB-ovci na celu z Berzanom elegantno zlorabli, ga prezvecili in vrnili v Piran, tam kjer je vedno sodil...POLITIKA JE K... ne Gaspar?
bubobubo |  23 .05. 2019 ob  17: 50
-5
kakorkoli že, dokler je bil on na Marjetici, je bil Koper urejen in čist, kot direktor je očitno znal opravljati svoje delo, glede njegovega obnašanja, karakterja in ostalih afer , ki se pletejo okrog njega, je pa druga zgodba
 |  23 .05. 2019 ob  17: 17
38
Prosim ...vzemitega..,kot direktorja, kot svetovalca zupanu, kot svetnika....samo da gre cim dlje od Kopra..
tupamaros |  23 .05. 2019 ob  17: 01
37
Lej ga sedi za mizo, urejen, očala, svinčnik, razmišlja: tega bom odpustil, tega bom sprejel, kaj bi tej delal, Popović je papak, šoldov kolko hočeš...