NADZORNIKI SO GA IZBRALI SOGLASNO: A Miloš Milivojević očitno ne bo direktor sklada, pred nekaj minutami je poslal odstopno izjavo

Koper

Nadzorni svet Javnega stanovanjskega sklada Mestne občine Koper (JSS MOK) ga je med osmimi kandidati soglasno izbral za direktorja. Pred nekaj minutami nam je poslal odstopno izjavo.

Po tem ko se je na mesto direktorja Javnega stanovanjskega sklada MOK prijavilo kar deset kandidatov, dva pa sta od kandidature sama odstopila, so nadzorniki v ponedeljek med osmimi kandidati soglasno in brez glasu proti izbrali Miloša Milivojevića kot očitno najboljšega kandidata.

Tako so nam v torek nadzorniki pojasnili svojo odločitev: "Po opravljenih razgovorih in po proučitvi različnih kriterijev je NS ocenil, da je najustreznejši kandidat za opravljanje nalog direktorja JSS MOK Miloš Milivojevič zaradi njegovih izkušenj vodenja sistemov z večjim številom zaposlenih in predstavitve programa dela za mandatno obdobje."

Milivojević je očitno pripravil res dober in konkreten program dela, s katerim je prepričal vse nadzornike, njegove delovne izkušnje na vodstvenih položajih v velikih podjetjih so tudi očitno pripomogle k temu soglasnemu zaupanju nadzornikov. A kot kaže, Milivojević ne bo direktor, saj nam je pred nekaj minutami poslal elektronsko pošto, v kateri je zapisal:

"Sporočam vam, da sem obvestil nadzorni svet JSS MOK, da preklicujem kandidaturo za direktorja JSS MOK. Pri tem se želim tudi javno zahvaliti nadzornemu svetu Javnega stanovanjskega sklada MOK za izkazano zaupanje in soglasno podporo."

O ozadju in razlogih za tako nepričakovan odstop od kandidature bomo poročali v petek.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
LaVerita |  28 .02. 2020 ob  08: 26
16
Zanimivo, da odstopajo poštenjaki, ki so bili korektno izbrani... nastavljenci pa s figami v žepu in z dvignjeno glavo hodijo in delajo naprej... Kaj je tukaj prav in tega ne vidimojQuery112300361955871046174_1582874489077?