NADVSE SIMPATIČNA PREKINITEV VREMENSKE NAPOVEDI: Hišni ljubljenček ukradel soj žarometov (FOTO, VIDEO)

Svet

Televizijski voditelj je med vikendom objavljal vremensko poročilo, ko ga je zmotila najbolj simpatična distrakcija, kar ste jih kdaj videli. Gledanje novic ni samo informativno, v tem primeru se je izkazalo tudi za zelo zabavno, vsaj za tiste, ki so prejšnji petek spremljali Global News Toronto. Vremensko poročilo za vikend se je namreč prekinilo zaradi simpatičnega kosmatinca, ki je "skakal med oblaki".

Ko je meteorolog Anthony Farnell stal pred zelenim zaslonom, da bi predstavil napoved, se je od nekod prikradel še njegov ljubljenček po imenu Storm, ki ga zdaj imenujejo kar 'vremenski pes'. Videoposnetek je na Youtubu delil Global News in tako je postal viralen. V posnetku vidimo Storma, mini pudla, ki je pritekel v in iz kadra in se občasno ustavil, da bi pojedel kakšno poslastico v bližini vremenskega zemljevida.

"Da, Storm je pogosto z mano v službi, privošči si tudi kar nekaj priboljškov, pogosto se pojavi v etru," se je Farnell pošalil z zaslona, ​​ko mu je navihan hišni ljubljenček ukradel soj žarometov.

Ljudje preprosto niso mogli prenehati govoriti o "ljubkosti" Storma v oddaji. "Ko je zeleni zaslon spremenil pokrajino, je izgledal, kot da hodi po oblakih, ko lovi Farnella naokoli," so bili navdušeni nad "medijskim nastopom" kosmatinca, poroča ZeeNews. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija