NADVSE DOBRODOŠLO PRESENEČENJE ZA ZD IZOLA: Galeb Group in izolska ladjedelnica sta jim donirali 3000 parov rokavic (FOTO)

Izola

V Zdravstvenem domu (ZD) Izola jih je včeraj pričakalo presenečenje, ki so se ga v teh časih še posebej razveselili. Skupina Galep Group in Ladjedenica Izola sta jim namreč donirali 3000 parov zaščitnih rokavic.

"Celoten kolektiv Zdravstvenega doma Izola se jim zahvaljuje za to donacijo, saj je v trenutni situaciji težko nabavljati zaščitno opremo in je to dobrodošlo. Vse nam pride prav in če je še možno, se priporočamo," je dejal direktor ZD Izola Evgenij Komljanec.

V ZD Izola je stanje na področju zaščitne opreme sicer zadovoljivo, vendar morajo biti glede na dano situacijo pripravljeni na vse, je pojasnil.

Število okužb z novim koronavirusom je v Izoli že nekaj časa stabilno. "Trenutno smo s situacijo zelo zadovoljni, v Izoli se že nekaj časa ni povečalo število pozitivnih, še zmeraj so štirje. Tudi prebivalci upoštevajo navodila in se držijo vseh pravil, tako da to pozdravljamo," je dodal Komljanec. "Upajmo, da bodo zdržali še nekaj časa, da bomo lahko čim prej začeli z izhodnimi ukrepi iz krize. Še vedno je treba upoštevati navodila, zato se ne smemo prehitro sprostiti," je zaključil.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Darko |  03 .04. 2020 ob  16: 06
gesta je dobra, ozadje pa .......