NA TERENU GASILCI IN VODNIKI REŠEVALNIH PSOV: Od nedelje pogrešana Valerija

Kronika

Včeraj ob 14.00 so bile aktivirane enote Kraške gasilske zveze. Še vedno iščejo 81-letno Valerijo Tominec, ki naj bi v nedeljo pod večer odšla iz sežanskega doma upokojencev.

Gospo so nazadnje videli minulo nedeljo ob 18.30, zvečer pa se ni vrnila.

Včeraj je stekla iskalna akcija, ki so se je udeležili pripadniki PGD Sežana, PGD Povir, PGD Lokev, PGD Štjak, PGD Senožeče, PGD Divača, PGD Komen, PGD Materija, lovci lovski družin LD Kras-Dutovlje in LD Tabor-Sežana, vodniki reševalnih psov Notranjske in Kinološke zveze Slovenije. Z iskalno akcijo so zaključili ob 20.39, a pogrešane osebe niso našli.

BONUS VIDEO: Celinska Slovenija ima trojanskega, Slovenska Istra pa …

Pogrešana gospa za hojo uporablja pripomočke - pohodne palice. Je visoke postave, ima bele lase, oblečena je bila v temnejše hlače in obuta v modre sandale. Telefona nima pri sebi.

Vse, ki bi pogrešano kje opazili, prosijo, da o tem nemudoma obvestijo najbližjo policijsko enoto, pokličejo na 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

❗❗❗POGREŠANA ❗❗❗ Včeraj zvečer okrog 19h je iz dso Sežana neznano kam odšla Tominec Valerija. Vsaka informacija nam ali na policijsko postajo je dobrodošla. Hvala vsem

Objavil/a Nika Baša dne Ponedeljek, 15. avgust 2022

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija