NA SVETI TRAVI V DRESU DONČIĆA: Poteza ameriškega tenisača Tiafoeja navdušila splet (FOTO)

Svet

Američan Frances Tiafoe je tako kot več drugih teniških igralcev že uspel preizkusiti sveto travo Wimbledona pred letošnjim tretjim turnirjem za grand slam. Na trening je deseti igralec sveta prišel v dresu slovenskega košarkarskega zvezdnika Luke Dončića, kar so prireditelji turnirja zabeležili tudi na svojem uradnem profilu na Facebooku.


Za Wimbledon sicer veljajo stroga pravila oblačenja igralcev in igralk, ki morajo igrati v beli športni opremi. Organizatorji teh pravil sicer ne uveljavljajo za treninge, kar je izkoristil tudi Tiafoe, ki se je na preizkus travnatih igrišč prikazal v temno modri izvedbi dresa zvezdnika moštva Dallas Mavericks.

Frances Tiafoe repping that Luka Doncic look ????

Objavil/a Wimbledon dne Ponedeljek, 26. junij 2023

Poteza 25-letnega igralca je požela kar nekaj odobravanja med uporabniki družbenega omrežja, med njimi se je znašlo tudi nekaj navdušenih slovenskih uporabnikov.

Glavni del tretjega grand slama sezone se bo začel prihodnji ponedeljek. Ta teden so poleg treningov na sporedu kvalifikacije, v katerih bodo danes v prvem krogu nastopile štiri slovenske predstavnice: Tamara Zidanšek, Kaja Juvan, Polona Hercog in Dalila Jakupovič.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija