NA ŠKOFIJAH VOZIL ZADET: Policisti so mu zasegli heroin in kokain

Kronika

Včeraj ob 22.30 so policisti na Škofijah ustavili osebni avto, ki ga je vozil 32-letni državljan Italije. Voznik je bil pozitiven na hitrem testu za droge, odrejen mu je bil strokovni pregled, ki pa ga je odklonil. Zasegli so mu 0,44 gramov kokaina in 1,9 gramov heroina, za kar mu sledi globa, podan bo tudi obdolžilni predlog.

Ob 18.28 je bila prometna nesreča pred krožiščem na Valeti. 70-letni voznik je peljal po glavni cesti od Strunjana proti Valeti. Ko se je z vozilom pripeljal v bližino krožišča, je zaradi prekratke varnostne razdalje s sprednjim delom vozila trčil v zadnji del ustavljenega osebnega avtomobila, tega pa je odbilo v vozilo pred seboj, ki je prav tako stalo. Poškodovanih ni bilo, povzročitelju pa je bil izdan plačilni nalog.

V Šalari je nekdo poskušal vlomiti v hišo, vendar je od tega odstopil.

Nekdo je pred blokom na Cesti na Markovec v Kopru ukradel skuter Gilerra Runer, registrskih številk KPJF-74, temno sive barve, vreden 700 evrov.

Dopoldan  so  delavci  pri  čiščenju  jarkov na avtocesti Postojna - Ravbarkomanda opazili motorno kolo Honda Tantheon 150 in o tem obvestili policijo. Policisti so ugotovili, da je bilo ukradeno 1. februarja 2012 v Italiji. Policijski postopki še potekajo.

Popoldan pa so policisti pri Pivki zasegli osebni avto 34-letniku, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Sledi mu obdolžilni predlog.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija