NA ŠKOFIJAH JE BILO SLOVESNO: Odprli prenovljene prostore OŠ Oskarja Kovačiča Škofije (FOTO, VIDEO)

Koper

Na Škofijah je danes potekala slovesnost ob odprtju prenovljenih prostorov Osnovne šole (OŠ) Oskarja Kovačiča Škofije, kjer je Mestna občina Koper (MOK) izvedla vzdrževalna investicijska dela. Na odprtju sta bila prisotna župan MOK Boris Popovič in ravnateljica šole Vlasta Baraga, obnovljene prostore pa so si ogledali tudi tamkajšnji otroci. Dogajanje si lahko ogledate v spodnjih videih in fotogaleriji.

Deli novico:

NERGACI |  23 .10. 2018 ob  11: 27
Ena dobra novica za vas nergace je da boste lahko se naslednje 4 leta pljuvali in komentirali pod laznimi imeni saj bo Boris ze v prve krogu dobesedno pometel z konkurenco kot na vseh dosedanjih volitvah. Popo imas moj glassss !!!!
Koper je zakon  |  23 .10. 2018 ob  11: 26
Popo bo 5. mandat osvojil ze v prvem krogu!!!!! Vas 5 ajde mogoce 10 nergacev ki stalno pljuvate vsak njegv korak pa ga nebi volili nikoli niti ce bi vam vsako jutro prinesel zajterk v posteljo, Tako da je brezveze se ukvarjat z vami. Me prau zanima ce maste vsi ki tako pljuvate po zupanu in njegovem delu doma tako urejeno kod se zdi pri branju vasih glupih komentarjev! Popovic moj glas si vedno imel in ga bos imel se naprej ker vidim da delas dobro in posteno!!!!!!
@namesto odvajala | danes ob 19:50 |  18 .10. 2018 ob  20: 01
Kaj ni, da bi denar za novo šolo morale prinest že križarke? Al jih zastonj gostimo?
Popo |  18 .10. 2018 ob  19: 58
Boris Popovič laže kot pes teče. Zelo neokusno.
bošteran |  18 .10. 2018 ob  19: 50
@prebiram,najprej tebi eno žlepo za tvoje komentiranje.Otroci niso nič krivi, krivda je na vzgojiteljih to so roditelji in učitelji.Zdaj pa o razgibanem predvolilnem času .ŽUPANOM bi morali ustavno prepovedati v predvolilnem času delati reklamo z našim davkoplačevalskim denarjem.Vse investicije in popravila lukenj na cestah bi moralo biti opravljeno preden se začne volilna kampanija.
@namesto odvajala |  18 .10. 2018 ob  19: 50
-7
Tocno tako! Teh pol milijona evrov za lucke bo konec koncev lahko prineslo sredstva tudi za novo solo. Osnove ekonomije. Nesmiselno razlagati. Kdor hoce razume. Kdor noce, ne bo nikoli razumel.
markovčan |  18 .10. 2018 ob  19: 44
-2
jaz bi pa samo čestital županu, da ima toliko volje in energije da se ukvarja z vsemi temi negativnimi ljudmi ki so nezadovoljni sami s sabo in povsod iščejo napake. sej še sami ne veste kaj bi radi.
Dan |  18 .10. 2018 ob  19: 41
-1
Vsi bi vse novo, ko se pa kaj gradi pa dajmo skočit vsi v zrak, ker tam odtekajo nepotrebna sredstva. Oglejte si šolo, prenova je čisto ok.
Mela |  18 .10. 2018 ob  19: 38
-4
Prijeten dogodek. Očitno je, da se župan trudi, vsega pa kar čez noč niti ni mogoče narediti, kar je verjetno vsem jasno. Denar vseeno ne pada z neba, za to kar ga je, pa ga je občina odlično investirala, kar se vidi, če se sprehodite po Kopru, pri tem pa imam v mislih tudi zaledje, o čemer imate vsi toliko za povedati. In super komentar to o kanalizaciji. Eni so tako "pametni" da pač ne razumejo kako to gre..
pepa |  18 .10. 2018 ob  19: 36
Kako nam laže ta župan
namesto odvajala  |  18 .10. 2018 ob  19: 25
V Mestni občini Koper smo pred kratkim dobili odobrenih devet milijonov nepovratnih sredstev za gradnjo kanalizacijo za tri zaselke. Za izvedbo celotne investicije bo morala občina prispevati še dodatnih 17 milijonov, skupaj torej 26 milijonov. Na drugi strani je občina za nakup lučk odštela 500.000 evrov, naložba pa se bo v kratkem ne le povrnila, ampak omogočila enormno rast turizma in s tem gospodarstva v celoti. S temi 500.000 evri bomo vsi zaslužili, kdo pa bo videl tisto kanalizacijo? Pa je bilo do zdaj v gradnjo kanalizacijskega sistema vloženih že 80 milijonov in še 50 milijonov bomo gotovo dali, da vse uredimo na tem področju. Je pa dejstvo, da je našim Slovenčkom izjemno težko razložiti, kaj je 'biznis'. (vir: mmc - intervju s Popotom)
Prebiram |  18 .10. 2018 ob  19: 08
-4
kdo vse je moral nastopati in kako so bili vsi prisotni "lecaculo ". Ma ŠPET in vsi, ki samo udrihate čez vse, veste kdaj ste zgubili kredibilnost?
Ko ste na pogovoru pri županu sprejeli dogovor, da boste nadzirali adaptacijo šole. In ker se je župan z vami dogovarjal tudi o drugih rečeh, vam je Barbara in Edi napisala, da sta vas pooblastila samo za pogovore glede šole in ničesar drugega. In vi ste potem odstopili od dogovora o nadzoru. Vse to smo lahko prebrali na vaših spletnih straneh. Kaj to pomeni. Da ste tudi vi njihov l.......o in vam je malo mar za vse. Ne vem če imate tudi doma vse novo?
Takrat bi morali reči, mi se bomo s županom pogovarjali, ker gre za naš kraj.

In še nekaj, vsi nasprotniki vsega. Poglejte kako se vaši otroci obnašajo v šoli, loputajo z vrati, vrati omaric, žogajo na hodniku in še kaj. Učitelji potrebujejo veliko napora, da jih obvladajo in še po vašem so nedotakljivi. Dve okoli uh.
1