NA PU KOPER PREJELI SRHLJIVO OBVESTILO: V gozdu našli kadaver brez glave

Kronika

Včeraj zjutraj, nekaj minut po 8. uri, so bili na Policijski upravi (PU) Koper obveščeni, da je bil v gozdu pri vasi Palčje najden kadaver jelena brez glave. Lovska družina je oškodovana za približno 5000 evrov. Kadaver so prevzeli uslužbenci Nacionalnega veterinarskega inštituta, policisti pa obravnavajo kaznivo dejanje krivolova.

V Cetorah je nekdo vlomil v objekt in ukradel več miz in stolov, kuhinjsko opremo ter drugo pohištvo. Škode je za 5000 evrov.

Včeraj ob 18. uri so policisti v vasi Lokev ustavili 35-letnega voznika osebnega avtomobila. Odrejen preizkus alkoholiziranosti je pokazal rezultat 0,72 mg/l. Sledi obdolžilni predlog.

Policisti PU Koper so sicer v zadnjih 24 urah intervenirali v 93 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 254 klicev. Obravnavali so 18 prometnih nesreč z materialno škodo in eno z lažjimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali tri vlome, zaradi kršitev javnega reda so bile tri intervencije. Obravnavali so tudi 132 ilegalnih prehodov državne meje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Prognostik |  28 .09. 2022 ob  12: 37
Ma glejte, krivolovec je en in isti. Lovcem ni neznan, ker ni bil nikoli kaznovan in ni dokazov se ponavlja in dela sramoto.