NA PRESTIŽNI ZABAVI: Na sprejemu otipavali policijskega poveljnika

Svet

Potem ko so ga večkrat otipavali, je generalni policijski poveljnik, 63-letni Marco Agostini, naglo zapustil zabavo prestižnega modnega oblikovalca Georga Armanija v Arsenalu v Benetkah in na družbenem omrežju izpovedal, kaj se mu je zgodilo. "Moral sem priti do skoraj 63 let, da sem razumel, kaj čuti nadlegovana ženska, ko jo otipavajo po zadnjici."

Epizoda se je zgodila v soboto zvečer na zabavi v Benetkah v čast oblikovalca Giorgia Armanija, ki so se jo udeležila slavna imena iz sveta filma, glasbe in politike. Generalni poveljnik beneške policije Marco Agostini se je v polni uniformi udeležil modne revije z zelo izbrano publiko, kasneje med zabavo pa ga je nekdo nadlegoval ob točilnem pultu, kjer je bila precejšnja gneča.

"Otipavali so mojo zadnjico," je dejal Agostini. Ne samo enkrat, ampak večkrat. Prvič je mislil, da gre za pomoto, potem pa ugotovil, da ga nekdo nadleguje. Identificiral je tudi odgovornega, zelo mladega fanta, a je, da bi se izognil polemikam in zmedi, namesto da bi reagiral, raje odšel.

Po VIP zabavi je na Facebooku zapisal: "Da bi ustavil zadevo, sem se odločil, da se hitro odmaknem od dogodka, na katerem sem sodeloval in pri tem sem ohranil nasmeh na ustnicah." Pojasnil je, da se je tako odločil, "da se ne odzove samo zaradi spoštovanja do uniforme, ki jo nosim, a skušnjava je bila močna".

Njegovo sporočilo je sprožilo plaz odzivov in tudi sporočil solidarnosti. Toda policijski poveljnik ga je nato izbrisal, da bi se izognil nadaljnjim polemikam.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kokodek |  04 .09. 2023 ob  16: 11
mogoče pa je odšel , da ne bi podlegel skušnjavi