NA PREDVEČER BARCOLANE GA JE Z UDARCI SPRAVIL V KOMO: Po dveh mesecih prijeli 22-letnika (VIDEO)

Kronika

Po dveh mesecih preiskave so tržaški policisti prijeli napadalca, ki je v noči na 14. oktober letos, s pestjo udaril 23-letnega Alessia Vichija, natakarja iz Rima, poroča Primorski dnevnik. Do napada je prišlo v Trstu, na predvečer največje jadralske regate Barcolane. 23-letnik je po napadu padel v komo.

Napada je osumljen 22-letni F.F., italijanski državljan, ki naj bi bil policistom že prej znan zaradi mamil in vožnje pod vplivom alkohola. Do napada naj bi prišlo okoli 2.30, ko je 23-letni Vichi po končanem delu v piceriji odšel s prijatelji na nabrežje. Srečal je par, nato naj bi prišlo do spora z dekletovim zaročencem. Slednji naj bi 23-letnika udaril s pestjo v obraz tako močno, da se je zgrudil in udaril z glavo ob pločnik. Pri tem je izgubil zavest in padel v komo.

23-letnik je bil nekaj časa na oddelku za intenzivno nego v bolnišnici, imel je več operacijskih posegov, nato pa so ga premestili v rehabilitacijski center, piše Primorski dnevnik.

Napadalca so izsledili s pomočjo posnetkov kamer video nadzora, opravili so pogovore s pričami, novembra pa so osumljenega 22-letnika izsledili, ko se je sprehajal po središču Trsta. Med hišno preiskavo na njegovem domu so našli oblačila, ki jih je nosil kritične noči. Grozi mu do 12 let zapora.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija