NA OŠ KOPER VZELI STVAR V SVOJE ROKE: Zbogom, napisi! (FOTO)

Koper

Ko je Marjetica Koper s pročelja OŠ Koper odstranila napis '63,3 Hvala, grazie', se je kaj hitro pojavil nov napis '1,91 ‰ ne hvala'. Tokrat so na šoli zelo hitro vzeli stvar v svoje roke.

Prvotni napis '63,3 Hvala, grazie' je na pročelju OŠ Koper nastal na željo koprskega župana Borisa Popoviča, ki se je želel na ta način zahvaliti občanom, ki so leta 2005 na referendum izglasovali gradnjo šole. Napis '1,91 ‰ ne hvala' pa je nastal potem, ko je zdaj že bivši koprski podžupan Patrik Peroša naredil hud prometni prekršek in je poleg tega, da je vozil po primorski avtocesti v nasprotno smer, napihal 1,91 promila.

Na Marjetici Koper so nam še istega dne, ko se je napis pojavil, povedali, da niso prejeli nobene uradne prijave, je pa zaokrožila neuradna informacija, da bo šola zadevo rešila sama. Kar so nam danes na OŠ Koper tudi potrdili. Brez kakršnihkoli prijav so izvajalcu, ki je fasado na pročelju predhodno že popravljal, naročili odstranitev napisa s pročelja.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Kukuruz |  14 .09. 2019 ob  11: 35
Zalostno da nekdo iz razocaranja in grenkobe gre pisat grafite na osnovno solo.
Pac zivljenje ni pravicno,vcasih zmagas drugic zgubis,morda je dosti stvari ki bi jih lahko naredil drugace pa nisi,kdaj te drugi ovirajo,imas zelje in cilje pa se ne uresnicijo..kdaj enostavno je potreben cas da lahko realno ocenis stvari,se premaknes in gres naprej
Monteverdi |  12 .09. 2019 ob  22: 34
@ManofSteel - najbolj smešni so mi tisti, ki se delajo pametne, pa so v prvi vrsti nepismeni .....hehehe
Koprčanec |  12 .09. 2019 ob  21: 38
Poleg tega je teh 63% pomenilo koliko smo že rekli zgolj 15% volilcev al neki tazga. Ne glede na to no, ni primerno. Tudi vse te podporne skupine bivšega župana sestavlja peščica ljudi, natančneje par 10 ljudi. Da, članov je 3-4 tisoč, ampak to so firbci, ven ne pade 100 podpornikov. Na volitve od teh 4000 ljudi bi danes prišlo 50 ljudi. Tej glavni 4 podporniki pa tudi žal niso ravno ravno reprezentativni, za moje pojme celo delajo sramoto bivšemu županu. Drugih pa nima. Klaverno vse skupaj.
Koprčanec |  12 .09. 2019 ob  21: 33
Jaz mislim da je prav da se izbriše politične napise prejšnje uprave občine. Pravzaprav mislim da tovrstna komunikacija ni primerna ne za prejšno, ne trenutno in niti bodočo upravo. Če se hoče katerikoli župan zahvaliti za glasove naj si plača oglas na lcd ekranih recimo ali pa v primorskih ali kjerkoli drugod.
ManofSteel |  12 .09. 2019 ob  15: 42
Najbolj smešni so mi tisti,ko mislijo da so nedotakljivi....bwahahahahahaha
ManofSteel |  12 .09. 2019 ob  15: 41
Najbolj žalostno je to, ko za skupne projekte, ki so vsem v dobro...se najde majhna procentuala, ki bi dali vse, da se to ne zgodi pa čeprav gre za njihove otroke. Bolano in skregano z logiko. A to so tisti "zavedni levaki", ki so v vsej zgodovini pospravljali svoj narod samo zato, ker niso bili "naši". Za razliko od desnoučnih, ki so pospravljali tuje narode ...
Sam sem spoznal žlehtobo teh ta levih pajacov....ko ti nič ne privoščijo! ne skrbite tudi za vas bomo poskrbeli, tako kot more bit...najbolj zanimivo bo to, ko niti me boste dojeli pd kod padajo polena....vsej levičarski mafiji na obali se lepo piše....lol. ti bom dal jaz pravo moč vladanja...