NA OBMOČJU PIRANA POGREŠANA DOMAČINKA: V teku drugi dan iskalne akcije (FOTO)

Kronika

Včeraj, 14. decembra, ob 6.05 se je na območju Pirana pričelo iskanje pogrešane osebe. Policisti iščejo domačinko Vando Dujc. Ker pogrešane včeraj niso našli, se širša iskalna akcija nadaljuje danes ob 9. ure dalje.

Včeraj so posredovali policisti Policijske uprave (PU) Koper, gasilci JZ GB Koper in pripadniki GRS Ljubljana, Kamnik in Bohinj. V iskanju so sodelovali tudi kinologi in vodniki reševalnih psov Obalne regije, poroča Uprava za zaščito in reševanje.

Kot so nam pojasnili na PU Koper, je bil pri iskanju uporabljen tudi dron, območje so pregledovali s termovizijskimi kamerami. Pregledali so območje obzidja, klifov in širšega območja.

‼️ P O G R E Š A N A ‼️ !!! Prosim za pomoč !!! ???????????????????? ???? Pogrešana naša Vanda Dujc od včeraj zjutraj (od 9.00 ure...

Objavil/a Vida Macura Maglica dne Sreda, 14. december 2022

Policija podatkov o pogrešani javno še ni objavila, se je pa novica s prošnjo za pomoč razširila po družbenem omrežju Facebook. Pogrešana je bila oblečena v bordo bundo, črne hlače in pohodne čevlje. Njen avtomobil so našli pri pokopališču v Piranu.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija