NA OBALO PRVIČ PRIHAJA KARAVANA ZNANEGA ITALIJANSKEGA KLUBA FERRARI: Kje jih bo mogoče srečati?

Koper

Karavana italijanskega avtomobilskega kluba Ferrari se bo ta konec tedna ustavila na slovenski obali. Lastniki jeklenih konjičkov ene najbolj prepoznavnih blagovnih znamk superšportnih avtomobilov prihajajo na slovensko obalo prvič. Obiskali bodo Piran, Izolo, Koper in Portorož, kjer bodo prenočili v hotelu Kempinski. Zapeljali pa se bodo tudi do Lipice in Dvorca Zemono na Vipavskem.

Ferrari avtomobili, sploh starodobniki, pritegnejo veliko zanimanja javnosti in tudi v obalnih krajih si jih bo mogoče ta konec tedna ogledati pobližje.

Že jutri si jih bo mogoče ogledati v Kopru, na ploščadi ob nekdanji Upravi za pomorstvo nasproti Taverne, ob 13. uri. Nato se pričakuje njihov prihod v Portorož, v Hotel Kempinski, kjer jih bodo pričakali s pijačo dobrodošlice. Na izbiro bodo imeli obisk solin, izlet s čolnom ali masažo v spa centru Lepa Vida. Za zvečer je v Kristalni dvorani portoroškega hotela predvidena gala večerja z lokalnimi "predstavniki oblasti" in lokalnimi podjetniki.

V soboto opoldne bodo jekleni konjički na ogled na Carinskem pomolu v Izoli, popoldne pa v Piranu, kjer ne gre zamuditi razstave Concorso d'Elegance na Tartinijevem trgu. V nedeljo bodo obiskali Kobilarno Lipica.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija