NA MEDNARODNEM FESTIVALU PREDSTAVILI OBALNE DOBROTE: Dijaki SEPŠ osvojili srebrno priznanje (FOTO)

Koper

Na 21. mednarodnem festivalu Več znanja za več turizma, ki je potekal v sredo, 31. januarja 2024, v času sejma ALPE-ADRIA na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, so dijaki Srednje ekonomsko poslovne šole Koper (SEPŠ) osvojili srebrno priznanje.

Dijaki SEPŠ Koper so bili na 21. Mednarodnem sejmu Več znanja za več turizma, ki ga organizira Turistična zveza Slovenije (TZS) v sklopu sejma Alpe Adria, zelo uspešni. Poleg tega, da so kvalitetno prikazali svoje ponudbe in zastopali šolo, so osvojili tudi srebrna priznanja. 

Dijaki 3. b Ekonomski tehnik so bili na 21. Mednarodnem sejmu Več znanja za več turizma, ki ga organizira TZS v sklopu...

Posted by Sepš Koper on Thursday, 1 February 2024

Na festivalu je sodelovalo 28 srednjih šol in višjih šol iz Slovenije, Hrvaške, Srbije, Bosne in Hercegovine in Italije, udeleženci pa so pripravili pisno predstavitev turističnega produkta, izdelavo promocijskega spota in predstavitev na sejmu.

Svoje svoje izdelke sta predstavljali dve ekipi dijakov SEPŠ Koper, ki sta v Ljubljano ponesli vonj obalnih dobrot, od olja, soli do lavande.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija