NA KOZINI SO MU UKRADLI AVTO: Pred dvema tednoma ga je parkiral pred sedežem podjetja

Kronika

Včeraj dopoldne je na policijski postaji Kozina 57-letni državljan Hrvaške prijavil tatvino osebnega avtomobila Daewoo Matiz, registrskih tablic PU 428-UE, temno modre barve. Vozilo je 1. junija 17.30 parkiral na parkirišču na Kozini, pred sedežem podjetja. Oškodovan je za 1000 evrov.

Fotografija je simbolična.

Na območju Rodika pa je nekdo z minibagra odstranil hidravlično kladivo, ki je bilo naslonjeno na žlico za bager. Žlico in udarno kladivo je nato odtujil, s tem pa lastnika oškodoval za 6000 evrov.

Policisti Policijske postaje Postojna so devetega junija v Postojni od najditelja prevzeli najdeno gorsko kolo neznane znamke (na fotografiji zgoraj), črne barve in del okvirja sive barve (barvano). Policistom do sedaj še ni uspelo najti lastnika. Zato pozivajo vse, ki bi prepoznali kolo na fotografiji, naj o tem obvestijo policijsko postajo na telefonsko številko 05 703 34 00 ali se pa sami z listinami, ki dokazujejo lastništvo kolesa, zglasijo na policijski postaji v Postojni, Kolodvorska cesta 3 b, kjer jim bodo predmet vrnili.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Istriano |  14 .06. 2019 ob  12: 55
Jaz bi samo prosil lopove, da če mi ga ukradejo, naj ga ukradejo za prav. ker potem tega avta nočem več videti. Moj znanec je čez nekaj časa dobil avto nazaj in ne vem zakaj so mu morali še čike ugašati na sedežih in armaturi.