NA KOPRSKEM ZASLEDOVALI POBEGLEGA VOZNIKA: Izginil v gosti megli

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 45 nujnih primerih in na številko 125 prejeli 84 klicev. Obravnavali so šest prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda, in eno z lažjimi poškodbami. Zasegli so tri vozila. S področja kriminalitete so obravnavali tri vlome in štiri tatvine. Intervenirali so trikrat zaradi kršitve javnega reda in miru.

Danes zjutraj, ob 6.20, so policisti v Babičih ustavljali osebni avto koprskih registrskih številk. Voznik ni ustavil in je pospešeno peljal naprej proti Italiji. Policisti so zapeljali za njim v Italijo, proti Trstu, zatem pa nazaj proti Sloveniji. Zaradi goste megle so vozilo izgubili. Policisti nadaljujejo z zbiranjem informacij, so sporočili s PU Koper.

Včeraj so v Kopru 17-letniku zasegli predelan moped, na Kozini 50-letniku neregistriran osebni avto, v vasi pri Sežani pa so zasegli neregistriran osebni avto 39-letnemu državljanu BiH.

V Jagodju je nekdo poskušal vlomiti v stanovanje, vendar je od dejanja odstopil. V Postojni pa so vlomili v hišo, premetali prostore, vendar niso nič odnesli. Nekdo je vlomil tudi v vasi Slavinje pri Postojni, pregledal vse prostore in odnesel več kosov zlatnine in nekaj gotovine.

Ob 19.40 je 28-letna voznica iz Kopra na prehodu za pešce z osebnim avtomobilom trčila v 42-letnega Koprčana na električnem skiroju. Ta je pripeljal po prehodu za pešce z vozničine leve strani pred vozilo. Voznik skiroja se je lažje poškodoval, izdan mu je bil plačilni nalog zaradi vožnje po prehodu za pešce.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija