NA IDRIJSKEM NAJDEN MRTEV MOŠKI JE BIL UMORJEN: 48-letni osumljenec v priporu

Kronika

Kot smo poročali včeraj, je bilo v ponedeljek v Spodnji Idriji odkrito truplo 55-letnega moškega, okoliščine smrti pa so bile sumljive, zato je stekla kriminalistična preiskava. S Policijske uprave (PU) Nova Gorica so danes sporočili nekaj podrobnosti.

Policija je bila o najdbi mrtvega 55-letnega moškega v stanovanju večstanovanjskega objekta v Spodnji Idriji obveščena v ponedeljek, 15. marca, ob 13.29. "V zvezi z omenjenim dogodkom še vedno potekajo nujna preiskovalna dejanja, saj so bili na truplu pokojnega najdeni znaki nasilne smrti," so danes sporočili z novogoriške PU in dodali, da je bila v okviru teh aktivnosti odvzeta prostost osumljenemu 48-letnemu moškemu, ki je sedaj v priporu. Osumljenec bo po izvedenih nujnih preiskovalnih dejanjih kazensko ovaden zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja umora.

Zbiranje dodatnih obvestil glede smrti pokojnega se medtem nadaljuje, drugih podrobnosti pa zaradi interesa kriminalistične preiskave v tem trenutku s PU Nova Gorica ne morejo posredovati oziroma jih bodo v prihodnjih dneh.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija