NA FERRARSKI ULICI NAPADLI DOMAČINA: Dva sta se nanj spravila fizično, tretji pa je opazoval

Kronika

Na policijski postaji Koper je v soboto 25-letni domačin prijavil kaznivo dejanje, ki se je zgodilo v sredo, 6. decembra, okrog 4. ure na pločniku na Ferrarski ulici v Kopru. Takrat sta do njega pristopila dva neznana moška, ki sta ga fizično napadla ter mu iz torbice odvzela denarnico, v kateri je imel bančno kartico, osebne dokumente, 30 evrov gotovine, in mobilni telefon znamke Huawei P30 pro, modre barve. Poleg omenjenih dveh je bil še tretji storilec, ki pa je dejanje samo opazoval. Za storilci policisti še poizvedujejo.

V Ankaranu je v petek neznani storilec iz rezervoarja delovnega stroja ukradel 100 litrov dizelskega goriva.

V petek je v okolici Sežane neznani storilec vlomil v stanovanjsko hišo in iz nje ukradel gotovino in zlatnino. Za storilcem policisti še poizvedujejo.

V petek je neznani storilec v Portorožu pristopil do odklenjenega kolesa z motorjem SXM ORBIT, ga potiskal do glavnega pomola, kjer je odlomil sprednjo plastiko in poskušal preko žic zagnati motor. Ker mu to ni uspelo, je kolo z motorjem pustil na kraju. V istem času in na istem kraju je neznani storilec ukradel električni skiro črne barve, z rdečim napisom ECO.

V soboto v Kopru je neznani storilec vlomil v poslovni prostor, iz katerega je ukradel sef s 1.000 evrov gotovine, iz avtomata za napitke pa je ukradel še za 200 evrov kovancev.

V Sežani je 48-letni moški v soboto iz vozila 51-letne domačinke ukradel denarnico z gotovino, osebnimi dokumenti in bančnimi karticami. V nadaljevanju je storilec opravil dva nakupa s plačilni karticami v eni od trgovin z mešanim blagom, v bližini katere so ga policisti tudi prijeli. V postopku so mu zasegli ukradene bančne kartice in nakupljene artikle, medtem ko ostalih ukradenih predmetov ni imel več pri sebi. Zoper njega bodo napisali kazensko ovadbo za kazniva dejanja tatvine in zlorabe negotovinskega plačilnega sredstva.

V nedeljo je v Kopru neznani storilec vlomil v enega od lokalov in iz njega ukradel kovinsko blagajno, v kateri ni bilo gotovine. Za storilcem policisti še poizvedujejo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija