NA CANKARJEVI ULICI POŠKODOVANA MLADOLETNA PEŠKA: Primorski policisti iščejo očividce in 'krivca' (FOTO)

Kronika

Novogoriški policisti pozivajo vse očividce včerajšnje prometne nesreče v Novi Gorici, v kateri je bila poškodovana mlajša peška, naj se jim oglasijo.

Kraj prometne nesreče. 

V ponedeljek, 12. septembra, ob 17.14 je mladoletna peška hodila po pločniku po Cankarjevi ulici iz smeri središča mesta proti Erjavčevi ulici. V neposredni bližini tamkajšnje glasbene šole je za peško po pločniku pripeljal mlajši kolesar in jo s krmilom kolesa zadel v desno stran telesa. Kolesar je po trčenju nadaljeval pot.

Peška je kasneje zaradi bolečin poiskala zdravniško pomoč v šempetrski bolnišnici, predvidoma je utrpela lažje telesne poškodbe.

Zaradi razjasnitve vseh okoliščin prometne nesreče novogoriški policisti pozivajo neznanega mlajšega kolesarja in vse morebitne očividce, ki bi lahko policiji nudili koristne informacije glede prometne nesreče, da se zglasijo na Postaji prometne policije Nova Gorica (Žnidaršičeva ulica 17, Šempeter pri Gorici) ali pokličejo na številko postaje (05) 393 41 00 oz. pišejo na elektronski naslov ppp_nova_gorica.pung@policija.si.

Lahko se zglasijo tudi na kateri koli drugi najbližji policijski postaji oz. pokličejo interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija