MUZIKAL POVODNI MOŽ PRIHAJA NA OBALO: Urška in PM se bosta zavrtela v Neishinih ritmih (FOTO, VIDEO)

Koper

Izvirni pop-rock muzikal Povodni mož je v polnem zagonu svoje spomladanske turneje in tako končno prihaja na obalo. In to že v soboto 15. aprila ob 20.00 v dvorano Osnovne šole Koper. Prešernova pesnitev Povodnega moža je zdaj zaobjeta v glasbeno-gledališki verziji izpod peresa Ambroža Kvartiča, ki se je odlično izkazal kot libretist in pisec scenarija, enaindvajset zapomnljivih skladb pa je delo Neže Buh, bolj znane pod imenom Neisha.

Na odru boste lahko spremljali znana imena – od pevke Sare Briški CirmanRaiven v vlogi Urške, igralca Jureta Kopušarja v naslovni vlogi in raperja Josa (iz dvojca Murat & Jose) v vlogi 'Profesionalca'. V predstavi se pojavljajo še druga znana imena iz slovenskega muzikala in gledališkega sveta – Luka Markus, Tanja Pečenko, Aja Kobe in Maša Tiselj, 4-članski rock bend in 14-članska pevsko-plesna zasedba.

Štirinajst kitic je zdaj razširjenih v dvourno predstavo, ki je postavljena v sodobni čas in se med drugim dotika aktualne teme socialnih omrežij, manipulacije in ne ravno klasičnih moško-ženskih odnosov. Kritiki so poleg vrhunske glasbe in sveže zgodbe še posebej izpostavili spektakularno scenografijo, ki je prava paša za oči.

Toplo vabljeni, da si predstavo ogledate in preverite, kako se na koncu razplete. Vstopnice so na voljo na bencinskih servisih in na MojeKarte.si.

Več podrobnosti o muzikalu najdete TUKAJ