MOŽNOST POJAVA VODNIH TROMB V ISTRI: Kmalu se vračajo poletne temperature

Istra

Zaradi ciklona nad severnim Jadranom bo vreme v Istri v prihodnjih urah precej nestabilno, mogoče so nevihte in tudi vodne trombe na morju, poroča Istramet.

V naslednji treh dneh vremenarji napovedujejo nestabilno vreme, v petek jugo, bo pa vse več sončnih obdobij. Od nedelje bo v Istri občutno topleje, tudi temperature naj bi bile od torka povsem poletne.

Za jutri portal Istramet napoveduje deloma sončno, vendar nestabilno vreme z občasnimi padavinami, še posebej ponoči in popoldne, ko se bodo pojavljali lokalni nalivi. Pihal bo oslabljen do zmeren veter spremenljivih smeri, zjutraj večinoma jugozahodnik, čez dan pa burja in vzhodnik. Jutranje temperature bodo od 2 do 7 stopinj Celzija, čez dan med 12 in 15 stopinj Celzija.

V petek bo deloma sončno in še naprej nestabilno z občasnimi padavinami, možni so lokalni nalivi, še posebej sredi dneva. Pihal bo šibak do zmeren jugo. Zjutraj bodo temperature od 1 do 6 stopinj Celzija, čez dan med 12 in 16 stopinj Celzija.

V soboto bo deloma sončno, vendar še vedno ne povsem stabilno vreme. Pihal bo oslabljen do zmeren jugo. Zjutraj bodo temperature od 5 do 10, čez dan od 15 do 19 stopinj Celzija.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija