MOŠKI, ŽENSKE HOČEJO, DA VESTE TO: A si vam ne upajo povedati

Trendi

Veliko je stvari, za katere bi ženske rade videle, da bi jih moški vedeli, a jim jih iz nekega čudnega razloga ne morejo povedati. Moški, predstavljamo vam 14 'tabu tem', ki si jih ženske ne upajo ali ne želijo začeti, bi pa rade, da jih 'spoznate'.

1. Če morate poudariti, da ste dober moški, to verjetno niste. Veliko moških tega ne razume, a ženske so mnenja, da bi vas morali pohvaliti drugi ljudje. Če vas ne pohvalijo, potem verjetno niste tako dobri, kot mislite, da ste.

2. Ne pošiljajte fotografij vašega spolnega uda. Večina žensk ne želi prejemati takšnih fotografij, zato s tem prenehajte, piše hrvaški portal 24 sata.

3. Ko gre ženska na zmenek, jo pogosto skrbi, ali bo na njem spolno napadena ali celo umorjena. Z drugimi besedami, naj vam ne bo čudno, ko odkloni vašo ponudbo, da jo zapeljete domov. Iz istega razloga veliko deklet ne želi biti spolno aktivnih že na prvem ali drugem zmenku.

4. Šale in vici o posilstvu ženskam niso smešni. Zaradi njih vas vaša simpatija lahko tudi negativno oceni, pomisli lahko celo, da ste posiljevalec ali spolni nadlegovalec.

5. Raje bi bile z moškim povprečnega, a negovanega videza, kot pa s popolnežem, ki se ne tušira in ne telovadi. Ženskam je videz pomemben tako kot moškim, a pred videzom je higiena. Če ste urejeni, imate pri njih že plus.

6. Feminizem ni sovražno nastrojen proti moškim. Govori o enakosti in enakopravnosti spolov, ne gre za napad na moške. Večina žensk želi avtonomijo nad svojim telesom ter zaščito pred napadi, diskriminacijami in vznemirjenji. Če boste vašo partnerico označili za feministko, ne bo niti najmanj zadovoljna.

7. Ženske so podobne moškim, imajo svoje hobije, čustva in cilje. Tako ženske kot moški si želijo uspeti v življenju.

8. Ženske se urejajo zase in ne za moške. Oblačijo se tako, kot jim je všeč, in v oblačila, v katerih se dobro počutijo. Prenehajte torej misliti, da ženske v kratkih krilih od vas 'nekaj hočejo'.

9. Lahko so vaše prijateljice brez vsakršne spolne napetosti. Ravno tako kot so lahko moški le prijatelji z ženskami, so lahko tudi ženske moškim le prijateljice, brez da bi do njih gojile romantična čustva.

10. Niso vsem ženskam všeč 'radijatorčki'. Nekatere ženske resda privlačijo izklesane trebušne mišice, a presenetil bi vas podatek, koliko žensk ima raje kot izklesane, suhljate ali debelejše moške.

11. Se vam je že zgodilo, da so se ženske izmikale odgovoru na vprašanje, ali jih zanimate, oziroma vašemu osvajanju? To so naredile, ker jih je bilo strah, da bi jih preganjali. To se namreč zgodi vsaki ženski vsaj enkrat v življenju. Zato se bojijo biti odločne in agresivne ter reči 'ne'.

12. Arogantnost ni seksi, čeprav veliko moških misli ravno nasprotno. Z arogantnim pristopom ne boste imeli veliko možnosti za dolgotrajno zvezo, YourTango povzema hrvaški portal.

13. Prenehajte misliti, da ženske želijo biti le gospodinje in skrbeti za otroke. Večina jih želi imeti kariero in ne želi biti finančno odvisna od svojih partnerjev. Nekatere celo ne želijo imeti otrok.

14. Predvsem pa svoji punci, ženi ali partnerki nikoli ne recite, da je ženska in da so vse ženske nore. Tako bo vedela, da je težava pravzaprav v vas in ne v njej.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija