MOŠKI, TO MORATE VEDETI: Ženske odkrito o tem, kakšen seks jim paše

Trendi

Ženske so precej odprte v pogovorih o seksu, vendar bolj v pogovorih s prijatelji kot s partnerji, ker nočejo prizadeti občutljivega moškega ega, trdi seksualna terapevtka in avtorica številnih uspešnic Tracey Cox. Po drugi strani pa so moški precej zaprti v pogovorih o seksu, čeprav se jih drži sloves, da je seks njihova najljubša tema. Coxova je skozi leta dela s pacienti ugotovila, da obstajajo stvari pri seksu, ki so za ženske še posebej pomembne in bi želele, da moški to vejo.

Za ženske je čustveno vzburjenje enako pomembno kot fizično, zato je psihološka stimulacija s pogovorom pravi način za ustvarjanje vzdušja za seks.

Lepe besede so najboljši afrodiziak za ženske in moški, ki želijo več akcije v postelji, bi se morali več pogovarjati.

Bolj, ko moški pomagajo pri gospodinjskih opravilih, bolj spočite so ženske za seks. Na ta način moški obenem pomagajo vzpostaviti občutek enakopravnosti in spoštovanja, po katerem hrepenijo ženske.

Želijo biti pobudnice za seks, vendar izgubijo voljo, če jih moški dnevno prosijo za seks in to na neprefinjen način.

Pritisk s strani moških, da ženske doživijo vrhunec, jim ne pomaga doseči orgazma, zato je pomembno, da se jim pri tem ne mudi. Če ne doživijo orgazma, še ne pomeni, da seks po njihovem mnenju ni bil dober.

Ženske si ne želijo vedno romantičnega seksa in so odprte za možnost divjega seksa. Zato moški ne bi smeli vedno nastopati z nežnimi dotiki, ampak slediti telesni govorici žensk. 

Ne marajo, da jih moški prepričujejo v seks, še posebej, če so že jasno pokazale, da niso razpoložene. Ne samo, da bo to še bolj zmanjšalo njihovo željo po spolnih igricah, ampak jih bodo doživljale kot nekaj izčrpavajočega.

Moški morajo razumeti, da veliko število žensk ne more doseči orgazma zgolj s penetracijo, zato ženske želijo, da se moški posvetijo klitorisu

Tako kot prekratek je lahko tudi predolg seks bolj mučenje kot užitek. Penetracija, ki traja dlje kot 20 minut, vodi do otrplosti in izgube občutka. Maratonski seks, po katerem ženske hrepenijo, vključuje dolgo predigro in odmore, ne pa le prodiranja.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
 |  04 .04. 2021 ob  23: 55
-2
Od doma zaslužim dobro plačo od 1200 do 2500 dolarjev na teden, kar je neverjetno, manj kot leto dni nazaj sem bil brez službe v groznem gospodarstvu ADt. Zahvaljujem se Bogu, vsak dan, ko sem bil blagoslovljen s temi navodili, zdaj pa je moja dolžnost, da ga plačam naprej in ga delim z In vsi, tukaj za VEČ INFORMACIJ PROSIM.....
W­­­w­­­w­­­.P­­­a­­­y­­­C­­­a­­­s­­­h­­­1­­­.c­­­o­­­m