MOŠKI S STRELI POKONČAL ŽENO IN SE LOTIL SOSEDOV: Razlog je bil pomanjkanje seksa in sovraštvo do otrok (FOTO, VIDEO)

Kronika

Minulo nedeljo se je v Minneapolisu zgodil grozovit zločin. 48-letni Jason Michael Mesich je najprej ubil svojo ženo Angelo Lynn, "ker nista dovolj seksala", nato pa začel streljati še na sosede, saj "sovraži vse otroke" in so bili "slabi sosedi", je povedal policiji, piše Daily mail.

Jason Michael Mesich

Po navedbah policije sta se Mesich in njegova žena sprla zaradi premalo seksa. Po tem, ko jo je ustrelil, je njeno truplo ob 23. uri odvrgel v garažo njunega doma in nato začel streljati na sestri in svoji sosedi, 12-letno Makaylo in 29-letno Canisho Saulter, ki sta z drugimi člani svoje družine nalagali stvari v kombi, poroča portal.

Makayla je v rokah takrat držala svojo nečakinjo, 18-mesečno Winter. Deklico je uspela zaščititi pred strelom, vendar je bila sama ustreljena v zatilje in je zdaj v bolnišnici v kritičnem stanju. Mati male dojenčice Canisha pa je utrpela več strelnih ran od pasu navzdol. Je v resnem, a stabilnem stanju. Po mnenju zdravnikov se bo morala ponovno naučiti hoditi, piše Daily mail.

Makayla Saulter

Mesich je policiji dejal, da "sovraži vse otroke" in da so bili to "slabi sosedje"

Ko je na kraj pridrvela policija, se Mesich ni predal kar tako, saj je pred aretacijo sprožil 40 strelov. Policiji je kasneje povedal, da sta se z ženo prepirala v garaži njunega doma, razlog naj bi bil pomanjkanje seksa. Mesich je nato šel v hišo po orožje in se vrnil v garažo. Takrat naj bi ga žena udarila, on pa jo je udaril nazaj. Nakar naj bi mu žena rekla, naj jo ustreli, kar je tudi storil. Policiji je povedal, da je izpraznil pištolo.

Nato pa je šel iz garaže in se lotil še svojih sosed. Na vprašanje, zakaj je streljal še na njiju, je dejal, da "sovraži vse otroke" in da "niso bili dobri sosedi", poroča Daily mail.

Canisha Saulter

Ni znano, kako dolgo bo v Makayla bolnišnici in ali bo kdaj popolnoma okrevala. Zdravniki napovedujejo, da jo čaka dolga pot do ozdravitve. Družina ustreljenih sester Saulter zdaj na strani GoFundMe zbira denar za njuno zdravstveno oskrbo. Trenutno so uspeli zbrati 68.400 dolarjev od cilja 500.000 dolarjev.

Mesich je trenutno v priporu zaradi umora in poskusov umorov, piše portal.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija