MOŠKI OBLEŽAL NA VOZIŠČU IN UMRL: Novogoriški policisti iščejo pobeglega voznika (FOTO)

Kronika

V občini Renče-Vogrsko so pristojne službe v torek pozno zvečer na lokalni cesti Renče-Oševljek v bližini pokopališča Renče našle težje poškodovanega 50-letnika, ki je nato umrl na kraju nesreče. Po prvih podatkih policije je moški hodil po sredini vozišča, ko je vanj trčil neznani voznik motornega vozila, ki je nato zapustil kraj nesreče.

Posredovali so reševalci nujne medicinske pomoči zdravstvenega dom Nova Gorica, gasilska enota Nova Gorica in policija. Gasilci so razsvetljevali kraj nesreče in pomagali policiji pri beleženju posledic dogodka, poroča center za obveščanje.

Po prvih podatkih policije je v pešca okoli 23.50 trčil neznani voznik zaenkrat še neznanega vozila. Pešec je po trčenju obležal na desnem smernem vozišču in zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče. Neznani voznik je po trčenju s kraja odpeljal, ne da bi ustavil in poškodovanemu pešcu nudil pomoč oziroma o tem obvestil policijo, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica.

O nesreči so policisti obvestili tudi preiskovalno sodnico okrožnega sodišča in okrožno državno tožilko v Novi Gorici. Preiskovalna sodnica je odredila sodno obdukcijo na Inštitutu za sodno medicino, da bi ugotovili natančen vzrok smrti. Policisti nesrečo še vedno preiskujejo.

Vse morebitne očividce, ki bi lahko pomagali pri razjasnitvi okoliščin nesreče, prosijo, da pokličejo prometne policiste na telefonsko številko (05) 393 41 00 ali na številko 113. Poziv velja tudi neznanemu vozniku, ki je bil udeležen v nesreči, so še sporočili.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija