MOŠKI NAJPOGOSTEJE VARAJO V TEM LETU STAROSTI: Znano tudi, kdaj prenehajo privlačiti ženske

Trendi

Britanska avtorica Tanith Carey se je odločila, da bo raziskala faze v življenju enega moškega in ugotovila, v kateri starosti moški najpogosteje doživijo pomembne življenjske mejnike.

Svojo raziskavo je zasnovala na nekaterih predhodno izvedenih raziskavah. Tako je za Daily Mail razkrila, da moški najpogosteje izgubijo nedolžnost pri starosti 15 let, pri 29 letih pa doseže njihova spolna aktivnost vrhunec. Carey piše, da se večina moških poroči pri 32 letih in da so, kljub drugačnim mnenjem, večinoma ravno oni tisti, ki v odnosih prvi izrečejo 'ljubim te'. Moški v povprečju čakajo 88 dni, da partnerki izpovejo ljubezen, medtem ko ženske po tej študiji čakajo do 134 dni.

Pri 37 letih so najbolj zadovoljni sami s seboj. To zadovoljstvo pa ni povezano s fizičnim videzom, temveč z dosežki v življenju. Večina se jih namreč do tega leta poroči, ima otroka in je finančno preskrbljena.

Ko dopolnijo štirideset let, se moški, piše Carey, začnejo počutiti, kot da nasprotnemu spolu niso več zanimivi. Začnejo biti negotovi glede svojega fizičnega videza. Najverjetnejša starost za varanje je tako 49 let - ravno v tem letu moški najpogosteje prevarajo svojo partnerko

Po nekaterih raziskavah se ženskam moški ne zdijo več privlačni po 53. letu starosti, vendar to ne pomeni nujno, da se tudi moško spolno življenje preneha. Natančneje, vse večje število moških v sedemdesetih trdi, da še vedno uživajo v spolnih aktivnostih. Po poročanju British Medical Journal je ta številka sedem od desetih testiranih moških. Nekatere raziskave kažejo celo, da se pri nekaterih moških spolna aktivnost ne ustavi niti, ko vstopijo v svoja 90. leta.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Tiramola  |  21 .04. 2020 ob  08: 50
Eni moški ne znajo varat.
Raje igrajo nogomet.......