MOŠKI NA POSTOJNSKEM NAPADEL DVE ŽENSKI: Umiril se ni niti po prihodu policije

Kronika

Včeraj popoldan so postojnski policisti obravnavali nasilništvo. Moški je žensko večkrat udaril in jo poškodoval, zatem je napadel tudi njeno mamo. Grozil je tudi po prihodu policije na kraj. Sledi mu kazenska ovadba za nasilništvo, so sporočili s koprske policijske uprave (PU).

Fotografija je simbolična. 

Policisti PU Koper so sicer v zadnjih 24 urah intervenirali v 42 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 113 klicev. Obravnavali so 11 prometnih nesreč z materialno škodo in dve z lažjimi poškodbami, zasegli so dve vozili. S področja kriminalitete so obravnavali dve tatvini, zaradi kršitev javnega reda je bila ena intervencija.

Na mejnem prehodu Jelšane so zasegli osebni avto Audi A3 66-letnemu vozniku, ki vozi brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Sledi mu obdolžilni predlog. V Luciji pa so policisti zasegli skuter 30-letniku. Zaradi suma, da je vozilo predelano, je bil odrejen izredni tehnični pregled.

Ilegalne migracije

Policisti so na območju PU Koper v zadnjih 24 urah obravnavali šest ilegalnih prehodov državne meje: v Hrušici tri državljane Kube, na Rakitovcu dva državljana Iraka in enega državljana Irana.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija