MOJSTER TETOVIRANJA JE NAREDIL NAPAKO: Zdaj lahko manekenka izgubi vid

Trendi

25-letna poljska manekenka Aleksandra Sadovska je ostala brez vida na desnem očesu, po tem ko si je dala tetovirati beločnice. Zdaj bo verjetno popolnoma oslepela.

Preiskava je razkrila, da je mojster tetoviranja med delom storil številne napake, ena izmed njih pa je bila, da je uporabil črnilo, ki ne sme biti v stiku z očmi. "Obstajajo jasni dokazi, da ni vedel, kako pravilno izpeljati ta delikatni postopek, a je kljub temu sprejel delo," po pisanju Daily maila pravijo njeni odvetniki.

"Žal zdravniki niso optimistični, da bodo stvari šle na bolje. Škoda je prevelika. Bojim se, da bom oslepela. Še vedno pa se ne bom zaprla v klet in bila depresivna. Žalostna sem, a živim naprej," je dejala Sadovska.

Mojster tetoviranja, ki vodi salon, kjer se v večini primerov ukvarja s prebadanjem ušes, je bil obtožen štiri leta po tem, ko so se začele Aleksandrine muke. Dejal je, da ni kriv, kmalu pa se bo moral zagovarjati pred sodiščem.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
žveplo |  04 .03. 2020 ob  10: 47
Napako je naredila kura, ki se je dala tetovirat...
Za stavo koliko si kdo upa, si je en pijan poljak odrezal nogo z motorko... njegov prijatelj je rekel da si upa še več, odrezal si je glavo in dobil stavo.
da ne bi pomislili da sem si izmislil... to je bilo objavljeno v resnem časopisu.
Možje so bili na vodki.
Mladina in tudi manj mladi, ki sledijo vsem trendom so tudi na nečem, prav vsako neumnost jim lahko prodaš, od raztrganih hlač, do sponk v ušesih, do golega popka v hudi zimi, sedaj so moderni goli gležnji... jutri bo moderno cepljenje proti inteligenci in vsi bodo drli se cepit...
Kar pogumno....
Kukuruz |  29 .02. 2020 ob  17: 19
-1
Hej,vseved....si iz urednistva?
vseved |  29 .02. 2020 ob  16: 31
VELIKA VEČINA POTETOVIRANIH JE GNJUSNI SPAK.
Monteverdi |  29 .02. 2020 ob  15: 22
Človeška neumnost ne pozna meja .......