'MODNO OSVEŠČENI' VLOMILCI V KOPRU: Odnesli denarnico iz krokodiljega usnja in prestižni ročni uri

Kronika

V Kopru so neznanci vlomili v stanovanje, ga pregledali in odnesli dve moški ročni uri višjega cenovnega razreda ter denarnico iz krokodiljega usnja, v kateri je bila gotovina, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper. 

Policisti PU Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 57 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 136 klicev. Obravnavali so 12 prometnih nesreč z materialno škodo in zasegli eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali dva vloma in tri tatvine, zaradi kršitev javnega reda je bilo osem intervencij.

V Sežani je nekdo vlomil v avtomat za vodo in avtomat za elektriko ter ukradel gotovino.

Popoldan se je na mejni prehod Dragonja pripeljal 54-letni voznik osebnega avtomobila iz Ljubljane, za katerega so policisti ugotovili, da ima ukrep prenehanja veljavnosti vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, sledi obdolžilni predlog.

Policisti so na območju PU Koper v zadnjih 24 urah obravnavali 21 ilegalnih migrantov: pri Račicah dva državljana Turčije, pri Sušaku tri državljane Kosova, v Gračišču enega državljana Bangladeša, pri Podgorju dva državljana Turčije, v Postojni enega državljana Maroka, v Movražu tri državljane Afganistana, v Črnotičah pa devet državljanov Nepala.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija