MODNI OBLIKOVALEC Z EDINSTVENIM SLOGOM: Nova senzacija na družbenih omrežjih (FOTO, VIDEO)

Trendi

Modni oblikovalec Harald Glööckler, znan po svojih nenavadnih kreacijah, je postal viralni hit na družbenem omrežju TikTok. Njegov video, v katerem se je snemal v dvigalu, je dosegel več kot 11 milijonov ogledov. 57-letni Nemec je sicer znan po svojem edinstvenem stilu oblačenja, ki vključuje bleščice, okrasne kamenčke in druge nevsakdanje elemente.

Glööckler je postal slaven že pred leti, ko je bil kritiziran zaradi svoje modne revije na Dunaju, vendar se je od takrat dalje še bolj uveljavil kot eden najbolj ekscentričnih modnih oblikovalcev na svetu. Svoje oboževalce vsak dan razveseljuje z videi na TikToku, kjer mu sledi več kot 130 tisoč ljudi. Njegovi videi segajo od novic iz zasebnega življenja do njegovih modnih kombinacij, v nekaterih pa spregovori tudi o svojih estetskih popravkih.

@haraldgloeoeckler . Vor zwei Tagen in Berlin #travel #friends #luxury #champagne #dinner #lifestyle #iconic ♬ Originalton - GlööcklerPompöös

  

@haraldgloeoeckler Wir sind heute aus - italienisch #essen - style by: #louboutin #gucci #pompööseyewear @Christian Louboutin Beauty ♬ Originalton - GlööcklerPompöös

Glööcklerjev videz v zadnjem viralnem videu je sprožil veliko razprav med njegovimi oboževalci, nekateri pa so ga celo primerjali z likom iz računalniške igre Sims. Kljub temu pa ostaja Harald Glööckler eden najbolj prepoznavnih in enigmatičnih modnih oblikovalcev na svetu. O tem so poročali številni svetovni mediji, med drugim britanski The Sun, nemški Deutsche Welle in ameriški NBC News.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
bubobubo |  30 .04. 2023 ob  14: 07
bolj si odtrgan, bolj te vsi občudujejo, bolano
SudoMaGodo |  30 .04. 2023 ob  12: 45
Za vsako pojavo, ki se gre uničit z botoksom in Frankenštajn lepotno kirurgijo lahko rečeš, da mu manjka kak kolešček pa bodo večinoma vsi pritrdili. Če to rečeš za gej ali trans moškega jih boš dobil po glavi zaradi netolerance. Se strinjate?
vid |  30 .04. 2023 ob  06: 09
Meni so kurenti vseeno lepsi, pa se prej so se tako oblacili...
Prognostik |  29 .04. 2023 ob  14: 27
Porko ladro.