MODEREN NAČIN PREGANJANJA DOLGČASA? Medtem ko v Portorožu premikajo smetnjake, so v Kopru bolj destruktivni (FOTO)

Koper

Potem ko smo pred dnevi poročali o preganjanju dolgčasa na glavni portoroški plaži, moramo danes o malce bolj nasilni obliki "sproščanja". Vandali so se na Ljubljanski cesti v Kopru znesli nad betonskim koritom za okrasne rože.

"Konec tedna so se neznanci lotili betonskega korita na Ljubljanski cesti," so ob objavi fotografije izruvanega korita zapisali na Marjetici Koper. A kot so dodali, je škoda že popravljena, komunalni delavci pa so poskrbeli tudi za cvetoče begonije.

????‍♂️ Konec tedna so se neznanci lotili betonskega korita na Ljubljanski cesti. ???? Naši fantje so ga kmalu postavili nazaj na svoje mesto in poskrbeli tudi za cvetoče begonije. ???????? #MojaMarjetica

Objavil/a Marjetica Koper dne Ponedeljek, 09. avgust 2021

Spomnimo, da obiskovalci obalnih krajev dolgčas preganjajo na različne načine. V Kopru tokrat bolj nasilno, v Portorožu pa delavcem Okolja Piran povzročajo preglavice z domiselnim prestavljanjem zabojnikov za smeti.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
olor |  10 .08. 2021 ob  10: 10
Da še dodam. To se ni zgodilo prvič in glede na to, da je Popović navesil povsod po mestu kamere, ni hudič, da zlikovca nebi našli.
olor |  10 .08. 2021 ob  09: 56
Ne vem zakaj je avtor tega članka kar določil da so to bili obiskovalci Kopra. Močno dvomim, da je to naredil nekdo ki je prišel na obisk v Koper. Kot vem ka na Primorskem kar veliko mladih prepotentnih mladih čefurjev, ki mislijo da če se je že rodil naprimer v Kopru da je cel svet njihov. Zato pa dragi Primorci zamislite se malo, preplavili vas bodo