MOČNO PIJANO ITALIJANKO ZAUSTAVILI V SPODNJIH ŠKOFIJAH: Sledilo je to

Kronika

V nedeljo, 14. novembra, ob 2.50 so policisti v Spodnjih Škofijah ustavili 38-letno voznico tovornega vozila Renault traffic, državljanko Italije. V postopku je kazala očitne znake alkoholiziranosti, zato je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 1,35 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Odrejeno ji je bilo pridržanje v prostorih Policijske postaje (PP) Koper. Ker voznica ni upoštevala ukazov policistov, so zoper njo uporabili tudi prisilna sredstva in ji izrekli globo. Voznica je bila zaradi vožnje pod vplivom alkohola popoldan privedena pred dežurno sodnico za prekrške, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper. 

V petek, 12. novembra, so imeli policisti ob 14.21 v Portorožu v postopku 24-letnega moškega, ki je pri sebi imel manjšo količino prepovedane droge konoplja. Drogo so mu zasegli, sledi hitri postopek z odločbo.

V soboto, 13. novembra, po polnoči so prometni policisti v Kopru ustavili 44-letnega voznika osebnega avtomobila, kateremu je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,89 mg/l. Začasno mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje in prepovedana nadaljnja vožnja. Sledi mu obdolžilni predlog.

Fotografije so simbolične. 

Ob 8.30 so koprski policisti 50-letnemu domačinu zasegli manjšo količino snovi, za katero obstaja sum, da gre za prepovedano drogo. Po opravljeni analizi snovi bo uveden hitri postopek z odločbo.

Izolski policisti so zvečer pri 42-letnemu in 22-letnemu moškemu našli in zasegli manjšo količino prepovedane droge konoplja. Zoper oba sledi hitri postopek z odločbo.

V nedeljo, 14. novembra, malo po polnoči je na avtocesti pri Ravbarkomandi, zaradi neprilagojene hitrosti izgubil nadzor nad osebnim avtomobilom 24-letni voznik avtomobila BMW. Voznik, ki se pri nesreči ni telesno poškodoval, nima vozniškega dovoljenja. Odrejen alkotest mu je pokazal rezultat 1,11 mg/l. Moškemu so policisti zasegli vozilo je bilo vozilo, sledi pa še obdolžilni predlog sodniku za prekrške.

Ob 13.18 so policisti na Markovcu ustavili 47-letnega voznika osebnega avtomobila, ki mu je alkotest pokazal rezultat 0,23 mg/l, pozitiven pa je bil tudi na hitrem testu za prisotnost prepovedanih drog. Moškemu so policisti v nadaljevanju odredili strokovni pregled, ki pa ga je odklonil, zato so mu začasno odvzeli vozniško dovoljenje in mu prepovedali nadaljnjo vožnjo. Sledi obdolžilni predlog.

Okoli 20. ure pa so v Pradah ustavili 60-letnega voznika osebnega avtomobila. Odrejen preizkus alkoholiziranosti je pokazal 0,75 mg/l alkohola, sledi mu obdolžilni predlog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija