MOČNO OPIT RAZGRAJAL NA PORTOROŠKEM BAZENU: Ko se je že drugič vrnil, so policisti ukrepali tako

Kronika

V enem od bazenov portoroškega hotela je včeraj popoldan močno pod vplivom alkohola razgrajal 31-letnik. Po prihodu policistov na kraj se je umiril, kasneje pa je hotel ponovno vstopiti na bazen, kar so mu poskušali preprečiti, vendar neuspešno. S kršitvami je nadaljeval, policisti pa so mu tokrat odredili pridržanje in mu izdali plačilni nalog, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper. 

Fotografija je simbolična. 

Policisti PU Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 84 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 238 klicev. Obravnavali so 19 prometnih nesreč z materialno škodo in eno z lažjimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali štiri tatvine in dva vloma. Zaradi kršitev javnega reda je bilo šest intervencij, obveščeni smo bili o štirih požarih.

Policisti so na območju PU Koper v zadnjih 24 urah obravnavali 32 ilegalnih migrantov: v Rakitovcu štiri državljane Irana in enega državljana Sirije, v dolini Dragonje enega državljana Albanije, pri Kastelcu štiri državljane Irana, pri Praporčah enega državljan Iraka, v Gažonu enega državljana Afganistana, pri Ilirski Bistrici štiri državljane Afganistana in enega državljana Pakistana, v Kastelcu tri državljane Afganistana, v zaselku Koromači tri državljane Turčije, v Kastelcu dva državljana Iraka ter v Rakitovcu pet državljanov Nepala in dva državljana Maroka.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija