MOBILNE CEPILNE ENOTE PRIHODNJI TEDEN ZNOVA NA TERENU: To so predvidene lokacije v koprski občini

Koper

Zdravstveni dom Koper bo prihodnji teden nadaljeval cepljenje na terenu. Mobilne cepilne enote bodo v sredo, 25. avgusta, obiskale krajevne skupnosti Črni Kal, Škofije in Za gradom.

V prihodnjem tednu bo zdravstveni dom nadaljeval cepljenje za nenaročene polnoletne osebe. V torek, 24. avgusta, med 14.30 in 16.30 se bodo zainteresirani lahko cepili s cepivom Pfizer, med 16.30 in 18.00 pa s cepivom Janssen.

Odprto cepljenje je namenjeno vsem, ne samo občankam in občanom koprske občine, potekalo pa bo na lokaciji Zdravstvenega doma Koper, Dellavallejeva 3.

Da bi vsi, ki se do zdaj še niso odločili za cepljenje, lahko čim lažje prišli do cepiva, bo Zdravstveni dom Koper v prihodnjem tednu nadaljeval cepljenje proti bolezni covid-19 na terenu. Z mobilno enoto bodo prisotni v sredo, 25. avgusta, in sicer od 15.00 do 16.00 pred pošto v Črnem Kalu, med 16.30 in 17.30 pri cerkvi v centru Škofij, od 18.00 do 19.00 pa na parkirišču pred Mercatorjem na Markovcu. Na voljo bosta cepivi Pfizer in Janssen, zainteresirani pa morajo s seboj prinesti zdravstveno kartico.

V prihodnjem tednu bo zdravstveni dom nadaljeval tudi cepljenje za nenaročene polnoletne osebe. V torek, 24. avgusta, med 14.30 in 16.30 se bodo zainteresirani lahko cepili s cepivom Pfizer, med 16.30 in 18.00 pa s cepivom Janssen. Odprto cepljenje je namenjeno vsem, ne samo občankam in občanom koprske občine, potekalo pa bo na lokaciji Zdravstvenega doma Koper, Dellavallejeva 3.

Zaradi velike zasedenosti parkirišča na Vergerijevem trgu (ob ZD Koper) in Trgu Brolo na Mestni občini Koper obiskovalcem Zdravstvenega doma Koper svetujejo, da svoja vozila parkirajo v novi Parkirni hiši Belveder. Prva ura parkiranja je brezplačna, vsaka naslednja pa le en evro.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija