MOBILNE CEPILNE ENOTE PRIHAJAJO V ANKARAN, DEKANE IN POBEGE: Na Škofijah nov urnik testiranja

Koper

Zdravstveni dom (ZD) Koper tudi v septembru nadaljuje cepljenje na terenu. V sredo, 8. septembra, se bo mobilna enota mudila v središču Ankarana in Dekanov ter pred zadružnim domom v Pobegih. S koprske občine pa sporočajo še eno novost - od danes bo hitro testiranje na mejnem prehodu na Škofijah potekalo po novem urniku.

Da bi vsi, ki se do zdaj še niso odločili za cepljenje proti covidu-19, lahko čim lažje prišli do cepiva, bo ZD Koper v prihodnjem tednu nadaljeval cepljenje tudi na terenu. Z mobilno enoto bodo v sredo, 8. septembra, med 15. in 16.30 prisotni v središču Ankarana, med 17. in 18. uro pred trgovino v Dekanih, ob 18.30 pa še pred Zadružnim domom Pobegi. V primeru dežja bodo v Dekanih cepljenje izpeljali v dvorani, v Pobegih pa v zadružnem domu. Na voljo bosta cepivi Pfizer in Janssen. Vsi, ki se želijo cepiti, morajo s seboj imeti zdravstveno kartico, opozarjajo na koprski občini.

V prihodnjem tednu bo zdravstveni dom nadaljeval tudi cepljenje za nenaročene. V torek, 7. septembra, med 14.30 in 16.30 se bodo zainteresirani lahko cepili s cepivom Pfizer, med 16.30 in 18. uro pa s cepivom Janssen. Odprto cepljenje je namenjeno vsem, ne samo občankam in občanom koprske občine, potekalo pa bo na lokaciji Zdravstvenega doma Koper na Dellavallejevi 3.

Nov urnik testiranja na Škofijah

Hitro testiranje za izjeme, ki dnevno prehajajo mejo z Italijo, od danes poteka po novem urniku. Brise s hitrimi antigenskimi testi bodo na Škofijah, na parkirišču v bližini mejnega prehoda z Italijo, po novem izvajali ob torkih med 14. in 18. uro, četrtkih med 8. in 12. uro, ob petkih pa med 12. in 17. uro.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Istriano |  07 .09. 2021 ob  09: 47
Cepilne enote prihajajo, mi se pa držimo daleč stran. Če boste še naprej zaostrovali s temi PCT pogoji vas bo narod cepil enkrat za prav.
Ištrijan |  04 .09. 2021 ob  13: 20
Sigurno boste imeli zelo polno dela.......da vam slučajno ne zmanjka bočkic s čudezno vodico.....
Bella |  03 .09. 2021 ob  22: 34
14
Pupe, a ne bi bilo bolj pametno, da ste doma s svojimi druzinami, greste v naravo, na sprehod, na morje, se veselite in smejite, zvecer utrujene zaspite in tako naredite nekaj za svoje zdravje in odpornost?
Bi bilo se kaj za napisat, ma nima smisla. Vsak dan vec kretenoidov s umazanim nagobcnikon, ki so izklopil kompletno izklopili mozak....