MNOŽIČNI PRETEP SE JE RAZVIL V PRAVO IZŽIVLJANJE: Zabadanje z noži, brcanje in celo skakanje po glavi (VIDEO)

Kronika

Nadzorna kamera je v soboto zvečer posnela grozljiv pretep pred lokalom v Novem Sadu. Četverica nasilnežev je v pretepu uporabila tudi nože. Policisti so osebe pridržali, ena izmed žrtev je v kritičnem stanju. 

Fotografija je simbolična.

Zgodilo se je v soboto zvečer na ulici Laze Telečkog v Novem Sadu. Množični pretep se je razvil v pravo izživljanje nad dvema mladima moškima. Eden je v kritičnem stanju s hudimi poškodbami glave, poroča hrvaški portal 24sata. 

Nasilneži so bili štirje. Tri izmed njih, dva 20-letnika in enega 21-letnika, so policisti pridržali zaradi nasilnega vedenja, enega 21-letnika pa zaradi povzročitve hudih telesnih poškodb. Po poročanju medijev so jih v priporu pridržali 48 ur.

Dve žrtvi sta premeščeni v bolnišnico, oba imata namreč vbodne rane. Eden, 21-letnik, ima vbodne rane v prsnem košu in v stabilnem stanju, drugi, 24-letnik, pa je na intenzivni negi zaradi hudih poškodb glave, še piše hrvaški portal.

Posnetek pretepa je že zaokrožil po družbenem omrežju Twitter. Iz njega je jasno razvidno, da so eno izmed žrtev večkrat brcnili v glavo, medtem ko je ležal na tleh. Eden izmed nasilnežev mu je celo dobesedno skočil na glavo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija